Žalias bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Virtas bulves sumalame mėsmale ir suminkome su pasūdytomis tarkuotomis bulvėmis.
Iš šios masės formuojame kukulius, įspaudžiame juose duobutes ir verdame pasūdytame vandenyje.
Padažui su sviestu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną bei išmirkytus ir išvirtus grybus. Suberiame miltus ir nuolat maišydami po truputį supilame pieną. Padažą paskaniname pipirais, muskatais ir česnaku.
Padažą patiekiame atskirai arba užpiltą ant kukulių.
Bulvių kukuliai grybų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
2 stiklinės | grybai (džiovinti) |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
2 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
20 vienetų | bulvių (virtos) |
3 vienetai | bulvių (virtos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baltarusiškas bulvių apkepas
- Žemaičių blynai su grybų padažu
- Bulviniai zrazai su grybų įdaru
- Bulvių kroketai
- Keptos bulvės su cukinija
- Linksmoji bulvių košė
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
- Blynai su razinom ir migdolais
- Bulvių ir cukinijų pyragas
- Įdarytos bulvės su vištienos faršu
- Bulvių salotos
- Studentiškas bulvių plokštainis
- Vėdarai su cukinijomis
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Bulvės įdarytos daržovėmis
- Tarkuotų bulvių apkepas
- Rudens blynai
- Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Grilyje keptos bulvės
Bulvių kukuliai grybų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
2 stiklinės -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Pienas,
2 stiklinės - Druska
- Kvapieji pipirai
- Muskatas
-
Bulvės, virtos,
20 vienetų -
Bulvės, virtos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalias bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Virtas bulves sumalame mėsmale ir suminkome su pasūdytomis tarkuotomis bulvėmis.
Iš šios masės formuojame kukulius, įspaudžiame juose duobutes ir verdame pasūdytame vandenyje.
Padažui su sviestu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną bei išmirkytus ir išvirtus grybus. Suberiame miltus ir nuolat maišydami po truputį supilame pieną. Padažą paskaniname pipirais, muskatais ir česnaku.
Padažą patiekiame atskirai arba užpiltą ant kukulių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Birutė
2016-12-29 17:22
O tai kiek žalių bulvių sutarkuoti?
-
Emilija
2010-07-28 14:22
Perskaičius, susidaro labai skanus vaizdas ;]]] reiks pabandyti pasidaryti :))
Aąiū už receptuką ;-) :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...