Svogūną susmulkiname ir kartu su faršu pakepiname keptuvėje iki 5 minučių.
Bulves ir cukiniją stambiai sutarkuojame arba supjaustome nedideliais gabaliukais ar plonais griežinėliais. Sumaišome su prieskoniais ir pakepiname apie 5 minutes.
Tuomet šią masę dedame į skardą, ant viršaus sudedame pakepintą mėsą, užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame apie 35 min. 180-190° C orkaitėje.
Valgome karštą su sviestu arba grietine.

Bulvių ir cukinijų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | kalendra |
800 gramų | bulvių |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | cukinija |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
400 gramų | kiaulienos faršas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Įdarytos bulvės
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Bulvių paplotėliai
-
Bulvinukai
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Bulvės su sūriu
-
Bulviškienė
-
Bulvių kotletai
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Vėdarai
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Bulvių apkepas
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
Bulvių ir cukinijų pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalendra,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Bulvės,
800 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Cukinija,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Kiaulienos faršas,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną susmulkiname ir kartu su faršu pakepiname keptuvėje iki 5 minučių.
Bulves ir cukiniją stambiai sutarkuojame arba supjaustome nedideliais gabaliukais ar plonais griežinėliais. Sumaišome su prieskoniais ir pakepiname apie 5 minutes.
Tuomet šią masę dedame į skardą, ant viršaus sudedame pakepintą mėsą, užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame apie 35 min. 180-190° C orkaitėje.
Valgome karštą su sviestu arba grietine.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...