Svogūną susmulkiname ir kartu su faršu pakepiname keptuvėje iki 5 minučių.
Bulves ir cukiniją stambiai sutarkuojame arba supjaustome nedideliais gabaliukais ar plonais griežinėliais. Sumaišome su prieskoniais ir pakepiname apie 5 minutes.
Tuomet šią masę dedame į skardą, ant viršaus sudedame pakepintą mėsą, užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame apie 35 min. 180-190° C orkaitėje.
Valgome karštą su sviestu arba grietine.
Bulvių ir cukinijų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | kalendra |
800 gramų | bulvių |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | cukinija |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
400 gramų | kiaulienos faršas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių plokštainis
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Orkaitėje keptos bulvės
- Arkliukas "alia Žemaitis"
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
- Skaniosios bulvytės
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Blynai su razinom ir migdolais
- Dešrelės su bulviniais blynais
- Tarkuotų bulvių blynai
- Bulvių kroketai
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Bulvių apkepas pagal Vanill
- Orkaitėje keptos bulvės
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Įdarytos bulvės
- Bulviniai blynai su sūriu
- Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
- Naminiai bulvių traškučiai
Bulvių ir cukinijų pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalendra,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Bulvės,
800 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Cukinija,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Kiaulienos faršas,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną susmulkiname ir kartu su faršu pakepiname keptuvėje iki 5 minučių.
Bulves ir cukiniją stambiai sutarkuojame arba supjaustome nedideliais gabaliukais ar plonais griežinėliais. Sumaišome su prieskoniais ir pakepiname apie 5 minutes.
Tuomet šią masę dedame į skardą, ant viršaus sudedame pakepintą mėsą, užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame apie 35 min. 180-190° C orkaitėje.
Valgome karštą su sviestu arba grietine.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...