
Skani kiauliena "Funtikas"
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
700 gramų | kiauliena (kumpis) |
200 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | sūris |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 pundelis | petražolės |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulieną supjaustyti plonai, šiek tiek atmušti, pagardinti prieskoniais ir sudėti į skardą (užklota folija ir pertepta aliejumi).
2.
Ant kiaulienos dėti supjaustytus pievagrybius, pertepti majonezu, užbarstyti fermentinio sūrio ir žalumynais.
Pašauti kepti į orkaitę 30 minučių.
Pašauti kepti į orkaitę 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suadytas karbonadas
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Kepta jautiena
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Prancūziškas triušis
-
Ranka
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Cukinijų laiveliai
-
Spageti su kukuliais
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Basturma
-
Kiauliena grill
-
Sibiro koldūnai
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Musak
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
Skani kiauliena "Funtikas"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, kumpis,
700 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Sūris,
100 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 pundelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti plonai, šiek tiek atmušti, pagardinti prieskoniais ir sudėti į skardą (užklota folija ir pertepta aliejumi).
Ant kiaulienos dėti supjaustytus pievagrybius, pertepti majonezu, užbarstyti fermentinio sūrio ir žalumynais.
Pašauti kepti į orkaitę 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...