
Kepta jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkytis) |
1 arbatinis šaukštelis | taukai (kiaulių) |
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Mėsos pynutės
-
Ūkininko suktinukas
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Jautienos kepsnys
-
Kiaulienos guliašas
-
Pyragas su mėsa
-
Paprastieji šašlykai
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Kiauliena grill
-
Vikšrų vakarienė
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Kalakutienos maltiniai
-
Steikai
Kepta jautiena
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos lašiniai, rūkytis,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 arbatinis šaukštelis -
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Reklama:
Komentarai (11)
-
as
2017-08-01 17:55
na turbut reikia kepti ,kol iskeps .DDD na tikrai gerai iskepe , bet gal nori su juom ,kad susisiektu recepto neisduoda ..
-
Regina
2011-03-02 00:01
:-D "Vejas" :-D o ne receptas, nenurodta kiek laiko kepti, juk jautiena geriau nedakepusi nei neykandamai perkepusi.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...