
Kepta jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkytis) |
1 arbatinis šaukštelis | taukai (kiaulių) |
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Veršienos kotletukai
-
Šašlykai gurmanams
-
Steikas
-
Mėsos kepsniai
-
Vasaros šašlykiukas
-
Spageti su kukuliais
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Aštrus karbonadas
-
Kepta šoninė
-
Mėsos kukuliukai
-
Italijos kukuliai
-
Avienos kebabas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
Kepta jautiena
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos lašiniai, rūkytis,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 arbatinis šaukštelis -
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Reklama:
Komentarai (11)
-
as
2017-08-01 17:55
na turbut reikia kepti ,kol iskeps .DDD na tikrai gerai iskepe , bet gal nori su juom ,kad susisiektu recepto neisduoda ..
-
Regina
2011-03-02 00:01
:-D "Vejas" :-D o ne receptas, nenurodta kiek laiko kepti, juk jautiena geriau nedakepusi nei neykandamai perkepusi.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...