Kepta jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkytis) |
| 1 arbatinis šaukštelis | taukai (kiaulių) |
| 1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Įdaryti burokėliai
-
Kepta marinuota veršiena
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Tortilijos
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Mėsos apkepas
-
Sultingas šnicelis
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Kiaulienos kepsniai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Balandėliai pagal Viką
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Kepsniai su ananasais
-
Troškinta veršiena
-
Kepti inkstai
Kepta jautiena
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos lašiniai, rūkytis,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 arbatinis šaukštelis -
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Reklama:
Komentarai (11)
-
as
2017-08-01 17:55
na turbut reikia kepti ,kol iskeps .DDD na tikrai gerai iskepe , bet gal nori su juom ,kad susisiektu recepto neisduoda ..
-
Regina
2011-03-02 00:01
:-D "Vejas" :-D o ne receptas, nenurodta kiek laiko kepti, juk jautiena geriau nedakepusi nei neykandamai perkepusi.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
