![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepta jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkytis) |
1 arbatinis šaukštelis | taukai (kiaulių) |
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Kiaulienos kotletai
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Paprastieji šašlykai
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Netikras zuikis tešloje
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Ekspress šašlykai
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Kotletukai su morkomis
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Sultingi šašlykai
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Neringos kepsnys
Kepta jautiena
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos lašiniai, rūkytis,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 arbatinis šaukštelis -
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Reklama:
Komentarai (11)
-
as
2017-08-01 17:55
na turbut reikia kepti ,kol iskeps .DDD na tikrai gerai iskepe , bet gal nori su juom ,kad susisiektu recepto neisduoda ..
-
Regina
2011-03-02 00:01
:-D "Vejas" :-D o ne receptas, nenurodta kiek laiko kepti, juk jautiena geriau nedakepusi nei neykandamai perkepusi.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...