Šutintas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | salierai |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 kilogramas | upėtakis |
| 1 vienetas | morkos |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
| 1 stiklinė | raudonieji serbentai (sultys) |
| 1 stiklinė | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Žuvis tešloje
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Krevečių užkepėlė
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Kepta lašiša tešloje
-
Lašišos šašlykas
-
Žuvies kotletai
-
Skani zuvytė
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Žuvis su daržovėmis
-
Folijoje kepta lašiša
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Keptas upėtakis
-
Sicilijos ešerys
Šutintas upėtakis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Upėtakis,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Raudonieji serbentai, sultys,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Bajoras
2008-11-22 14:22
Neskanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
