
Šutintas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | salierai |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 kilogramas | upėtakis |
1 vienetas | morkos |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
1 stiklinė | raudonieji serbentai (sultys) |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Midijų šašlykai
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Žuvies maltiniai
-
Tagliatelle all`astice
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Kepti karosai
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Įdaryta lazanija
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Menkės apkepas su grybais
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Karališkoji silkė
-
Lašišos šašlykas
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Plekšnė su padažu
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
Šutintas upėtakis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Upėtakis,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Raudonieji serbentai, sultys,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Bajoras
2008-11-22 14:22
Neskanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...