
Šutintas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | salierai |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 kilogramas | upėtakis |
1 vienetas | morkos |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
1 stiklinė | raudonieji serbentai (sultys) |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Lašiša su krapų padažu
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Omarai
-
Kepti karpiai
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Lašiša garuose
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Menkė garuose
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Žuvies blyneliai
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Virtas karšis
Šutintas upėtakis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Upėtakis,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Raudonieji serbentai, sultys,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Bajoras
2008-11-22 14:22
Neskanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...