
Karpis su sūrio kepurėle
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | karpis | |
100 gramų | sūris | |
4 vienetai | morkos | |
1 sauja | žemės riešutai | |
1 arbatinis šaukštelis | žuvies prieskonių | |
1 žiupsnelis | druska | |
Kepimui: | ||
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Visų ingridientų kiekiai priklauso nuo karpio dydžio.
2.
Žuvį išvalykite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, berkite prieskonius ir druską.
3.
Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite.
4.
Sūrį sutarkuokite.
5.
Žuvį kepkite karštoje keptuvėje, aliejuje.
6.
Morkas apkepkite atskirai.
7.
Riešutus paskrudinkite orkaitėje.
8.
Iškepusią žuvį padenkite tarkuotu sūriu, ir porai minučių pašaukite į orkaitę, kad sūris šiek tiek apsilydytų.
9.
Tiekite su keptomis morkomis ir riešutais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Kepta marinuota menkė
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Lašišų šašlykai
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Šamažuvės filė
-
Kepta žuvis su grybais
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Žuvies pyragas
-
Saidos filė su ryžiais
-
Karališkoji silkė
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Kepta marinuota žuvis
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Kepta žuvis su petražolėmis
Karpis su sūrio kepurėle
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Karpis,
1 vienetas -
Sūris,
100 gramų -
Morkos,
4 vienetai -
Žemės riešutai,
1 sauja -
Žuvies prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visų ingridientų kiekiai priklauso nuo karpio dydžio.
Žuvį išvalykite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, berkite prieskonius ir druską.
Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite.
Sūrį sutarkuokite.
Žuvį kepkite karštoje keptuvėje, aliejuje.
Morkas apkepkite atskirai.
Riešutus paskrudinkite orkaitėje.
Iškepusią žuvį padenkite tarkuotu sūriu, ir porai minučių pašaukite į orkaitę, kad sūris šiek tiek apsilydytų.
Tiekite su keptomis morkomis ir riešutais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...