Karpis su sūrio kepurėle
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | karpis | |
100 gramų | sūris | |
4 vienetai | morkos | |
1 sauja | žemės riešutai | |
1 arbatinis šaukštelis | žuvies prieskonių | |
1 žiupsnelis | druska | |
Kepimui: | ||
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Visų ingridientų kiekiai priklauso nuo karpio dydžio.
2.
Žuvį išvalykite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, berkite prieskonius ir druską.
3.
Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite.
4.
Sūrį sutarkuokite.
5.
Žuvį kepkite karštoje keptuvėje, aliejuje.
6.
Morkas apkepkite atskirai.
7.
Riešutus paskrudinkite orkaitėje.
8.
Iškepusią žuvį padenkite tarkuotu sūriu, ir porai minučių pašaukite į orkaitę, kad sūris šiek tiek apsilydytų.
9.
Tiekite su keptomis morkomis ir riešutais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalmarų žiedai tešloje
- Silkės apkepas su ryžiais
- Keptas įdarytas karpis
- Sicilijos ešerys
- Žuvies kotletai
- Žuvies paplotėliai
- Keptas upėtakis
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Žuvies pyragas
- Keptas karpis Kūčioms
- Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
- Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
- Žuvis krakmolo apvalkale
- Kepta plekšnė padaže
- Keptas upėtakis
- Silkė su džiovintais grybais
- Kepta žuvis su petražolėmis
- Silkė su svogūniukais
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Žuvų piršteliai (naminiai)
Karpis su sūrio kepurėle
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Karpis,
1 vienetas -
Sūris,
100 gramų -
Morkos,
4 vienetai -
Žemės riešutai,
1 sauja -
Žuvies prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visų ingridientų kiekiai priklauso nuo karpio dydžio.
Žuvį išvalykite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, berkite prieskonius ir druską.
Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite.
Sūrį sutarkuokite.
Žuvį kepkite karštoje keptuvėje, aliejuje.
Morkas apkepkite atskirai.
Riešutus paskrudinkite orkaitėje.
Iškepusią žuvį padenkite tarkuotu sūriu, ir porai minučių pašaukite į orkaitę, kad sūris šiek tiek apsilydytų.
Tiekite su keptomis morkomis ir riešutais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...