Lašišos šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
0.5 vieneto | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (žuviai) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
500 gramų | lašiša (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Lašišą supjaustyti gabaliukais 2X2 cm, pabarstyti druska, prieskoniais. Svogūną ir citriną supjaustyti griežinėliais. Žalumynus smulkiai sukapoti. Į indą sudėti žuvį, žalumynus, svogūną, citriną, majonezą, aliejų. Viską sumaišyti, palikti marinuotis apie 3 val. šaldytuve. Suverti ant iešmų ir kepti. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Imbierinis alaus kokteilis
- Šviesaus alaus kokteilis
- Alaus ir džino kokteilis
- Baltarusiškas medus
- Totorių duona
- Putojančio vyno ir alaus kokteilis
- Vasariškas alaus kokteilis
- Tamsaus alaus kokteilis
- Alaus ir putojančio vyno kokteilis
- Alaus kokteilis
- Alaus kokteilis "Šendi" (Shandy)
- Alaus kokteilis
- Alaus gėrimas
- Bobutės duonos alus
- Apelsininis alaus kokteilis
- Alaus ir romo kokteilis "Draugystė"
- Moteriškas kokteilis
- Šampaninis alaus kokteilis
- Alaus Margarita
- Gaivus desertas
Lašišos šašlykas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Žalumynai
- Druska
-
Citrinos,
0.5 vieneto -
Prieskoniai, žuviai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, filė,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą supjaustyti gabaliukais 2X2 cm, pabarstyti druska, prieskoniais. Svogūną ir citriną supjaustyti griežinėliais. Žalumynus smulkiai sukapoti. Į indą sudėti žuvį, žalumynus, svogūną, citriną, majonezą, aliejų. Viską sumaišyti, palikti marinuotis apie 3 val. šaldytuve. Suverti ant iešmų ir kepti. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
Rūta
2013-06-07 19:38
Super skanu
-
lasisa
2012-11-20 16:08
nesveikai skanus receptas REKOMENDUOJU visiems pasidaryti 10/10 :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...