Medų užpilti verdančiu vandeniu, palikti dieną, o tada virti valandą laiko pridedant apynių. Leisti kiek atvėsti ir dar kartą virti apie pusvalandį ant labai mažos ugnies.
Supilti į didelį sandarų indą ar statinę ir laikykite 2- 3 savaites. Fermentacijai pagreitinti po kelių dienų galima dėti mielių.
Laikykite vėsioje vietoje 3 mėnesius. Statinės viršų užpilti smėliu.
Baltarusiškas medus
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.25 kilogramo | medus |
8 litrai | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | apynių |
2 valgomieji šaukštai | kardamonas |
3 valgomieji šaukštai | imbieras |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Alaus kokteilis "Šendi" (Shandy)
- Gaivus desertas
- Moteriškas kokteilis
- Alaus kokteilis su Cola
- Alaus ir džino kokteilis
- Vasariškas alaus kokteilis
- Šampaninis alaus kokteilis
- Alaus Margarita
- Alaus kokteilis
- Alaus kokteilis
- Totorių duona
- Imbierinis alaus kokteilis
- Alaus gėrimas
- Apelsininis alaus kokteilis
- Alaus ir romo kokteilis "Draugystė"
- Putojančio vyno ir alaus kokteilis
- Bobutės duonos alus
- Šviesaus alaus kokteilis
- Lašišos šašlykas
- Alaus ir putojančio vyno kokteilis
Baltarusiškas medus
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Medus,
1 ir 1/4 kilogramo -
Vanduo,
8 litrai -
Apyniai,
2 valgomieji šaukštai -
Kardamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Medų užpilti verdančiu vandeniu, palikti dieną, o tada virti valandą laiko pridedant apynių. Leisti kiek atvėsti ir dar kartą virti apie pusvalandį ant labai mažos ugnies.
Supilti į didelį sandarų indą ar statinę ir laikykite 2- 3 savaites. Fermentacijai pagreitinti po kelių dienų galima dėti mielių.
Laikykite vėsioje vietoje 3 mėnesius. Statinės viršų užpilti smėliu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...