Lašišą supjaustome gabalėliais, sudedame į indą, įpilame du valgomuosius šaukštus acto, supjaustytą griežinėliais svogūną, majonezą ir prieskonius. Paliekame marinuotis 2-3 val. Praėjus tam laikui, viską sudedame į skardą su aliejumi, tik nepamirškite folijos dugne. Viską kepame apie 30 min 180 temperatūros orkaitėje. Kol kepa lašiša, pakepiname keptuvėje saulėgrąžas, pagardidami druska. Kai lašiša iškepa, viską sudėktite į indą ir užberkite saulėgrąžomis.
SKANAUS.

Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (žuvies) |
šiek tiek | saulėgrąžos |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | lašiša |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsininė lašiša
-
Žuvies kukuliukai
-
Karpis pietums
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Kepta menkė
-
Kepta marinuota žuvis
-
Omarai
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Troškinta žuvis
-
Lašiša folijoje
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Lašiša su krapų padažu
-
Įdaryta lazanija
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, žuvies
- Saulėgrąžos
- Majonezas
- Druska
- Svogūnai
- Lašiša
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą supjaustome gabalėliais, sudedame į indą, įpilame du valgomuosius šaukštus acto, supjaustytą griežinėliais svogūną, majonezą ir prieskonius. Paliekame marinuotis 2-3 val. Praėjus tam laikui, viską sudedame į skardą su aliejumi, tik nepamirškite folijos dugne. Viską kepame apie 30 min 180 temperatūros orkaitėje. Kol kepa lašiša, pakepiname keptuvėje saulėgrąžas, pagardidami druska. Kai lašiša iškepa, viską sudėktite į indą ir užberkite saulėgrąžomis.
SKANAUS.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Ieva
2012-08-26 15:40
Manau, moliūgų sėklos skaniau prie lašišos :) Bet čia tik mano nuomonė.
-
Donatas
2012-01-22 17:25
Super patiekalas tik nepatauginkit acto ir negailekit majonezo :) skanaus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...