![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepti karosai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
30 gramų | druska |
500 gramų | karosai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Karosus išvalykite, nupjaukite galvas. Pasūdykite, papipirinkite ir uždengtame inde palaikykite 1-48 val. šaldytuve. Po to nuplaukite, jei norite, įdėkite mėgstamų prieskonių, papipirinkite ir kepkite aliejuje. Jeigu karosiukai maži, pakepkite kad apskrustų, tuomet juos valgyti galėsite su kaulais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos kepsneliai
-
Kepta plekšnė padaže
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Žuvies apkepas
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Lašiša grilyje
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Karpis su salotomis
-
Silkė su svogunais marinate
-
Plekšnė su padažu
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Plekšnės filė su plutele
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Kepti karpiai
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Menkės kotletukai
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Žuvies kotletai
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
Kepti karosai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Druska,
30 gramų -
Karosai,
500 gramų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karosus išvalykite, nupjaukite galvas. Pasūdykite, papipirinkite ir uždengtame inde palaikykite 1-48 val. šaldytuve. Po to nuplaukite, jei norite, įdėkite mėgstamų prieskonių, papipirinkite ir kepkite aliejuje. Jeigu karosiukai maži, pakepkite kad apskrustų, tuomet juos valgyti galėsite su kaulais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vytas
2010-01-04 17:07
Svarbiausia kad dumblu netrenktu karosiukai...ir dar norint kad dar geriau butu padarykite po kokius 3-4 ipjovimus sonuose lygiagreciai shonkaulinem ashakom tada ukepa jos ir valgyt buna patogiau...
-
(anonimas)
2009-09-06 19:14
:super:
-
Rema
2009-03-04 19:56
liuks! genialumas slypi paprastume.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...