
Kepti karosai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
30 gramų | druska |
500 gramų | karosai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Karosus išvalykite, nupjaukite galvas. Pasūdykite, papipirinkite ir uždengtame inde palaikykite 1-48 val. šaldytuve. Po to nuplaukite, jei norite, įdėkite mėgstamų prieskonių, papipirinkite ir kepkite aliejuje. Jeigu karosiukai maži, pakepkite kad apskrustų, tuomet juos valgyti galėsite su kaulais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šamų kotletukai
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Keptas upėtakis
-
Lašišos vėrinukai
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Silkė pataluose
-
Karališkoji silkė
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Lašišos kepsneliai
-
Folijoje kepta žuvis
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Kepta žuvis su grybais
Kepti karosai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Druska,
30 gramų -
Karosai,
500 gramų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karosus išvalykite, nupjaukite galvas. Pasūdykite, papipirinkite ir uždengtame inde palaikykite 1-48 val. šaldytuve. Po to nuplaukite, jei norite, įdėkite mėgstamų prieskonių, papipirinkite ir kepkite aliejuje. Jeigu karosiukai maži, pakepkite kad apskrustų, tuomet juos valgyti galėsite su kaulais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vytas
2010-01-04 17:07
Svarbiausia kad dumblu netrenktu karosiukai...ir dar norint kad dar geriau butu padarykite po kokius 3-4 ipjovimus sonuose lygiagreciai shonkaulinem ashakom tada ukepa jos ir valgyt buna patogiau...
-
(anonimas)
2009-09-06 19:14
:super:
-
Rema
2009-03-04 19:56
liuks! genialumas slypi paprastume.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...