Kepti karosai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 30 gramų | druska |
| 500 gramų | karosai |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Karosus išvalykite, nupjaukite galvas. Pasūdykite, papipirinkite ir uždengtame inde palaikykite 1-48 val. šaldytuve. Po to nuplaukite, jei norite, įdėkite mėgstamų prieskonių, papipirinkite ir kepkite aliejuje. Jeigu karosiukai maži, pakepkite kad apskrustų, tuomet juos valgyti galėsite su kaulais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Sicilijos ešerys
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Žuvies filė
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Kepta lašiša
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Karpis su porais
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Keptas karpis tešloje
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Kepta lydeka
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvies apkepas
-
Lašiša su krapų padažu
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Eršketas šampane
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
Kepti karosai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Druska,
30 gramų -
Karosai,
500 gramų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karosus išvalykite, nupjaukite galvas. Pasūdykite, papipirinkite ir uždengtame inde palaikykite 1-48 val. šaldytuve. Po to nuplaukite, jei norite, įdėkite mėgstamų prieskonių, papipirinkite ir kepkite aliejuje. Jeigu karosiukai maži, pakepkite kad apskrustų, tuomet juos valgyti galėsite su kaulais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vytas
2010-01-04 17:07
Svarbiausia kad dumblu netrenktu karosiukai...ir dar norint kad dar geriau butu padarykite po kokius 3-4 ipjovimus sonuose lygiagreciai shonkaulinem ashakom tada ukepa jos ir valgyt buna patogiau...
-
(anonimas)
2009-09-06 19:14
:super:
-
Rema
2009-03-04 19:56
liuks! genialumas slypi paprastume.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
