Krevetes, supjaustytą svogūną, česnaką, čili pipirą pakepinti alyvuogių aliejuje.
Viską pabarstyti prieskoniais, užpilti grietinėle, užbarstyti sūriu ir žalumynais.
Pašauti į 200° C orkaitę 10 minučių.
Krevečių užkepėlė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 15 gramų | žalumynų (susmulkinti) |
| 100 gramų | krevetės be kevalo |
| 50 gramų | sūris (fermentinis ar kitoks) |
| 1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
| 1 vienetas | aitriosios paprikos |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 140 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša grilyje
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Lašiša folijoje
-
Folijoje keptas karpis
-
Šamažuvės filė
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Keptos plekšnės
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Eršketas šampane
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Midijų šašlykai
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Apelsininė lašiša
Krevečių užkepėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žalumynai, susmulkinti,
15 gramų -
Krevetės be kevalo,
100 gramų -
Sūris, fermentinis ar kitoks,
50 gramų -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Grietinėlė, 35%,
140 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes, supjaustytą svogūną, česnaką, čili pipirą pakepinti alyvuogių aliejuje.
Viską pabarstyti prieskoniais, užpilti grietinėle, užbarstyti sūriu ir žalumynais.
Pašauti į 200° C orkaitę 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
