![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Farširuota lydeka
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 vienetas | lydeka |
200 gramų | žuvies filė (ne lydeka) |
3 riekės | batonas |
100 mililitrų | pienas |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | krapai (smulkinti) |
2 žiupsneliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | žuvies prieskonių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Batoną išmirkyti piene.
2.
Lydeką išdarinėti, nenupjaunant galvos ir nulupti odą.
3.
Iš žuvies išrinkti ašakas.
4.
Iš žuvies filė irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti.
5.
Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti.
6.
Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus.
7.
Pašauti į orkaitę. Kepti maždaug 90 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tešloje kepta silkė
-
Virta žuvis tešloje
-
Menkės kotletukai
-
Kepta stinta
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Keptos midijos su sūriu
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Krevečių užkepėlė
-
Žuvis su brokoliais
-
Keptas karšis
-
Sicilijos ešerys
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Rūkytas Karpis
-
Karosai grietinėje
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
Farširuota lydeka
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Lydeka,
1 vienetas -
Žuvies filė, ne lydeka,
200 gramų -
Batonas,
3 riekės -
Pienas,
100 mililitrų -
Morkos,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Žuvies prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Batoną išmirkyti piene.
Lydeką išdarinėti, nenupjaunant galvos ir nulupti odą.
Iš žuvies išrinkti ašakas.
Iš žuvies filė irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti.
Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti.
Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus.
Pašauti į orkaitę. Kepti maždaug 90 minučių. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai