
Farširuota lydeka
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 vienetas | lydeka |
200 gramų | žuvies filė (ne lydeka) |
3 riekės | batonas |
100 mililitrų | pienas |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | krapai (smulkinti) |
2 žiupsneliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | žuvies prieskonių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Batoną išmirkyti piene.
2.
Lydeką išdarinėti, nenupjaunant galvos ir nulupti odą.
3.
Iš žuvies išrinkti ašakas.
4.
Iš žuvies filė irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti.
5.
Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti.
6.
Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus.
7.
Pašauti į orkaitę. Kepti maždaug 90 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Žuvies pyragas
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Kepta marinuota menkė
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Žuvies spurgytės
-
Kepta žuvies filė
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Farširuota lydeka
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Farširuota lydeka
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Keptas upėtakis
-
Virta žuvis tešloje
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Folijoje kepta skumbrė
Farširuota lydeka
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Lydeka,
1 vienetas -
Žuvies filė, ne lydeka,
200 gramų -
Batonas,
3 riekės -
Pienas,
100 mililitrų -
Morkos,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Žuvies prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Batoną išmirkyti piene.
Lydeką išdarinėti, nenupjaunant galvos ir nulupti odą.
Iš žuvies išrinkti ašakas.
Iš žuvies filė irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti.
Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti.
Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus.
Pašauti į orkaitę. Kepti maždaug 90 minučių. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai