Farširuota lydeka
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 vienetas | lydeka |
200 gramų | žuvies filė (ne lydeka) |
3 riekės | batonas |
100 mililitrų | pienas |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | krapai (smulkinti) |
2 žiupsneliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | žuvies prieskonių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Batoną išmirkyti piene.
2.
Lydeką išdarinėti, nenupjaunant galvos ir nulupti odą.
3.
Iš žuvies išrinkti ašakas.
4.
Iš žuvies filė irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti.
5.
Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti.
6.
Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus.
7.
Pašauti į orkaitę. Kepti maždaug 90 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Menkė su apelsinais
- Karpis, troškintas piene
- Įdaryti kalmarai
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Tagliatelle all`astice
- Šamų kotletukai
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Žuvies pyragas
- Skumbrė pievagrybių padaže
- Silkė su svogūniukais
- Žuvis tešloje
- Karosai grietinėje
- Žuvies pudingas
- Apelsininė lašiša
- Lašiša garuose
- Lašiša su vaisiais
- Lašiša grietinėlės padaže
- Lašiša su pievagrybiais
Farširuota lydeka
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Lydeka,
1 vienetas -
Žuvies filė, ne lydeka,
200 gramų -
Batonas,
3 riekės -
Pienas,
100 mililitrų -
Morkos,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Žuvies prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Batoną išmirkyti piene.
Lydeką išdarinėti, nenupjaunant galvos ir nulupti odą.
Iš žuvies išrinkti ašakas.
Iš žuvies filė irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti.
Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti.
Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus.
Pašauti į orkaitę. Kepti maždaug 90 minučių. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai