
Farširuota lydeka
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 vienetas | lydeka |
200 gramų | žuvies filė (ne lydeka) |
3 riekės | batonas |
100 mililitrų | pienas |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | krapai (smulkinti) |
2 žiupsneliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | žuvies prieskonių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Batoną išmirkyti piene.
2.
Lydeką išdarinėti, nenupjaunant galvos ir nulupti odą.
3.
Iš žuvies išrinkti ašakas.
4.
Iš žuvies filė irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti.
5.
Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti.
6.
Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus.
7.
Pašauti į orkaitę. Kepti maždaug 90 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Žuvis ant grilio
-
Žuvies kotletai
-
Keptas karšis
-
Tešloje kepta silkė
-
Lašišos kepsneliai
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Žuvies užkepėlė
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Folijoje keptas karpis
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
Farširuota lydeka
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Lydeka,
1 vienetas -
Žuvies filė, ne lydeka,
200 gramų -
Batonas,
3 riekės -
Pienas,
100 mililitrų -
Morkos,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Žuvies prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Batoną išmirkyti piene.
Lydeką išdarinėti, nenupjaunant galvos ir nulupti odą.
Iš žuvies išrinkti ašakas.
Iš žuvies filė irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti.
Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti.
Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus.
Pašauti į orkaitę. Kepti maždaug 90 minučių. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai