Kefyrą arba jogurtą išplakite su kiaušiniais, soda (nugesinta su citrinos sultimis ar actu), cukrumi, druska, aliejumi ir miltais. Miltų gali tekti dėti ir daugiau, žiūrėkite, kad tešla gautųsi grietinės (25 proc.) konsistencijos.
Pusę užmaišytos tešlos supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Susmulkinkite žuvį, svogūną, petražoles, krapus ir virtus kiaušinius. Šią masę išmaišykite su pipirais ir sudėkite ant tešlos.
Likusią dalį tešlos supilkite ant žuvies įdaro. Gausis trys sluoksniai: tešla, žuvies įdaras, tešla.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 45-50 minučių.

Pyragas su žuvies įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai (išvirti) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
250 gramų | žuvis |
400 mililitrų | kefyras (arba natūralus jogurtas) |
2 vienetai | kiaušiniai (išvirti) |
0.5 arbatinio šaukštelio | soda |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies šašlykai
-
Įdaryti kalmarai
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Silkė su morkomis
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Virta žuvis tešloje
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Silkė su manų koše
-
Jūreivio sapnas
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Plekšnė su padažu
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Silkė su svogūniukais
-
Žuvies pyragas
-
Žuvies užkepėlė
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
Pyragas su žuvies įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Krapai
- Juodieji pipirai, malti
-
Kiaušiniai, išvirti,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Petražolės
-
Žuvis,
250 gramų -
Kefyras, arba natūralus jogurtas,
400 mililitrų -
Kiaušiniai, išvirti,
2 vienetai -
Soda,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą arba jogurtą išplakite su kiaušiniais, soda (nugesinta su citrinos sultimis ar actu), cukrumi, druska, aliejumi ir miltais. Miltų gali tekti dėti ir daugiau, žiūrėkite, kad tešla gautųsi grietinės (25 proc.) konsistencijos.
Pusę užmaišytos tešlos supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Susmulkinkite žuvį, svogūną, petražoles, krapus ir virtus kiaušinius. Šią masę išmaišykite su pipirais ir sudėkite ant tešlos.
Likusią dalį tešlos supilkite ant žuvies įdaro. Gausis trys sluoksniai: tešla, žuvies įdaras, tešla.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 45-50 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...