Kefyrą arba jogurtą išplakite su kiaušiniais, soda (nugesinta su citrinos sultimis ar actu), cukrumi, druska, aliejumi ir miltais. Miltų gali tekti dėti ir daugiau, žiūrėkite, kad tešla gautųsi grietinės (25 proc.) konsistencijos.
Pusę užmaišytos tešlos supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Susmulkinkite žuvį, svogūną, petražoles, krapus ir virtus kiaušinius. Šią masę išmaišykite su pipirais ir sudėkite ant tešlos.
Likusią dalį tešlos supilkite ant žuvies įdaro. Gausis trys sluoksniai: tešla, žuvies įdaras, tešla.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 45-50 minučių.
Pyragas su žuvies įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (išvirti) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | petražolės |
| 250 gramų | žuvis |
| 400 mililitrų | kefyras (arba natūralus jogurtas) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (išvirti) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | soda |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 stiklinės | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Lašišos užkandėlė
-
Tešloje kepta silkė
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Saidos filė su ryžiais
-
Kepti karosai
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Lašiša su vaisiais
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Redos lašiša
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Žuvies apkepas
-
Saida margoje tešloje
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Žuvies troškinys
Pyragas su žuvies įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Krapai
- Juodieji pipirai, malti
-
Kiaušiniai, išvirti,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Petražolės
-
Žuvis,
250 gramų -
Kefyras, arba natūralus jogurtas,
400 mililitrų -
Kiaušiniai, išvirti,
2 vienetai -
Soda,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą arba jogurtą išplakite su kiaušiniais, soda (nugesinta su citrinos sultimis ar actu), cukrumi, druska, aliejumi ir miltais. Miltų gali tekti dėti ir daugiau, žiūrėkite, kad tešla gautųsi grietinės (25 proc.) konsistencijos.
Pusę užmaišytos tešlos supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Susmulkinkite žuvį, svogūną, petražoles, krapus ir virtus kiaušinius. Šią masę išmaišykite su pipirais ir sudėkite ant tešlos.
Likusią dalį tešlos supilkite ant žuvies įdaro. Gausis trys sluoksniai: tešla, žuvies įdaras, tešla.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 45-50 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
