
Kepta žuvis su petražolėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis |
50 gramų | krapai |
6 vienetai | pomidorai |
1 stiklinė | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi. Jais pabarstomas ugniai atsparaus stiklinio keptuvo dugnas. Ant petražolių sudedama žuvis, užbarstoma likusiais lapeliais, apdedama griežinėliais supjaustytais pomidorais ir užpilama aliejumi. Paruošta žuvis kepama orkaitėje 30 minučių, atšaldoma ir paduodama tame pačiame inde, kuriame kepė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Lašišos šašlykas
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Kepti karpiai
-
Žuvis su migdolais
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Žuvies zrazai
-
Kepta lašiša
-
Žuvies pudingas
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Virta žuvis tešloje
-
Farširuota lydeka
-
Virtas karšis
Kepta žuvis su petražolėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Krapai,
50 gramų -
Pomidorai,
6 vienetai -
Aliejus,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi. Jais pabarstomas ugniai atsparaus stiklinio keptuvo dugnas. Ant petražolių sudedama žuvis, užbarstoma likusiais lapeliais, apdedama griežinėliais supjaustytais pomidorais ir užpilama aliejumi. Paruošta žuvis kepama orkaitėje 30 minučių, atšaldoma ir paduodama tame pačiame inde, kuriame kepė.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...