
Kepta žuvis su petražolėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis |
50 gramų | krapai |
6 vienetai | pomidorai |
1 stiklinė | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi. Jais pabarstomas ugniai atsparaus stiklinio keptuvo dugnas. Ant petražolių sudedama žuvis, užbarstoma likusiais lapeliais, apdedama griežinėliais supjaustytais pomidorais ir užpilama aliejumi. Paruošta žuvis kepama orkaitėje 30 minučių, atšaldoma ir paduodama tame pačiame inde, kuriame kepė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis tešloje
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Midijų šašlykai
-
Lašišos troškinys
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Nuostabioji paelija
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Karpis pietums
-
Žuvies filė
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Žuvis su daržovėmis
-
Skani zuvytė
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Žuvies šašlykai
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
Kepta žuvis su petražolėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Krapai,
50 gramų -
Pomidorai,
6 vienetai -
Aliejus,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi. Jais pabarstomas ugniai atsparaus stiklinio keptuvo dugnas. Ant petražolių sudedama žuvis, užbarstoma likusiais lapeliais, apdedama griežinėliais supjaustytais pomidorais ir užpilama aliejumi. Paruošta žuvis kepama orkaitėje 30 minučių, atšaldoma ir paduodama tame pačiame inde, kuriame kepė.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...