
Kepta žuvis su petražolėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis |
50 gramų | krapai |
6 vienetai | pomidorai |
1 stiklinė | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi. Jais pabarstomas ugniai atsparaus stiklinio keptuvo dugnas. Ant petražolių sudedama žuvis, užbarstoma likusiais lapeliais, apdedama griežinėliais supjaustytais pomidorais ir užpilama aliejumi. Paruošta žuvis kepama orkaitėje 30 minučių, atšaldoma ir paduodama tame pačiame inde, kuriame kepė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Keptos plekšnės
-
Midijų šašlykai
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Folijoje keptas karpis
-
Jūreivio sapnas
-
Menkės kukuliai
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Tagliatelle all`astice
-
Lašiša „My little secret“
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Menkė su apelsinais
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Žuvies filė
Kepta žuvis su petražolėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Krapai,
50 gramų -
Pomidorai,
6 vienetai -
Aliejus,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi. Jais pabarstomas ugniai atsparaus stiklinio keptuvo dugnas. Ant petražolių sudedama žuvis, užbarstoma likusiais lapeliais, apdedama griežinėliais supjaustytais pomidorais ir užpilama aliejumi. Paruošta žuvis kepama orkaitėje 30 minučių, atšaldoma ir paduodama tame pačiame inde, kuriame kepė.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...