
Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | makaronai | |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus | |
0.5 žiupsnelio | druska | |
Padažui: | ||
500 gramų | kiaulienos faršas | |
500 gramų | jautienos faršas | |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 vienetas | morkos | |
3 skiltelės | česnakas | |
1 valgomasis šaukštas | sviestas | |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas | |
1 žiupsnelis | prieskoniai | |
0.5 žiupsnelio | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus, gerai nuvarvinti ir padėti šiltai.
2.
Svogūną ir česnaką nulupti, susmulkinti ir pakepinti svieste, kol pagels. Į svogūnų troškinį sukrėsti faršą ir vis pamaišant kaitinti, kol faršas patamsės.
3.
Suberti prieskonius, sudėti pomidorų padažą, supilti grietinėlę ir dar 5 minutes pakaitinti. Nukelti keptuvę nuo ugnies.
4.
Faršo padažą patiekti su makaronais. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikra lazanija
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
-
Spageti su krevetėmis
-
Jūreiviški makaronai
-
Makaronai su faršu
-
Rizotas su baravykais
-
Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
-
Faršu kimšti makaronai
-
Lazanija su lašiša
-
Makaronai su krevetėmis ir vištiena
-
Makaronai su sojos faršu
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Jautiena kiniškai
-
Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
-
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Įdaryti caneloni
Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
300 gramų -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
0.5 žiupsnelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Jautienos faršas,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
0.5 žiupsnelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus, gerai nuvarvinti ir padėti šiltai.
Svogūną ir česnaką nulupti, susmulkinti ir pakepinti svieste, kol pagels. Į svogūnų troškinį sukrėsti faršą ir vis pamaišant kaitinti, kol faršas patamsės.
Suberti prieskonius, sudėti pomidorų padažą, supilti grietinėlę ir dar 5 minutes pakaitinti. Nukelti keptuvę nuo ugnies.
Faršo padažą patiekti su makaronais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...