Vištienos užkepėlė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 500 gramų | vištiena (filė) |
| 100 gramų | sūris (fermentinis) |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 0.5 žiupsnelio | druska |
| 0.5 žiupsnelio | pipirai |
| 1 pundelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Filė supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname prieskoniais ir dedame į kepimo indą perteptą aliejumi.
2.
Pomidorus supjaustome nedideliais gabaliukais, tarkuojame fermentinio sūrio, įspaudžiame česnako ir viską išmaišome su majonezu.
3.
Paruoštą masę dedame ant vištienos gabaliukų ir pašauname į orkaitę kepti apie 40-50 minučių.
Iškepus pabarstome krapais.
Iškepus pabarstome krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos troškinys
-
Traški vištiena
-
Vištienos kukuliai
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Sojų marinatas vištienai
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Traškios vištienos juostelės
-
Višta rankovėje
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Šventinis kalakutas
Vištienos užkepėlė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, filė,
500 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
0.5 žiupsnelio -
Pipirai,
0.5 žiupsnelio -
Krapai,
1 pundelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname prieskoniais ir dedame į kepimo indą perteptą aliejumi.
Pomidorus supjaustome nedideliais gabaliukais, tarkuojame fermentinio sūrio, įspaudžiame česnako ir viską išmaišome su majonezu.
Paruoštą masę dedame ant vištienos gabaliukų ir pašauname į orkaitę kepti apie 40-50 minučių.
Iškepus pabarstome krapais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Grazina
2016-01-31 17:01
Labai skanus patiekalas,visiems patiko.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
