
Vištiena su baltuoju padažu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų | vištienos filė | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 stiklinė | džiūvėsėliai | |
šiek tiek | pipirai | |
Padažui: | ||
1 stiklinė | pienas | |
3 arbatiniai šaukšteliai | miltai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištieną pagardiname druska ir pipirais.
2.
Išplakame kiaušinį.
3.
Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.
4.
Kepame orkaitėje, kol gražiai paskrus.
5.
Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu, žolelių mišiniu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.
6.
Patiekiame vištieną su padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kijevo kotletai
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Kepta vištiena
-
Kepta višta su bulvėm
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos troškinys
-
Vištiena su kopūstais
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Filiukai pataluose
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištiena su čili
-
Keptos anties šlaunelės
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
Vištiena su baltuoju padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pienas,
1 stiklinė -
Miltai,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Prieskoninės žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Vištieną pagardiname druska ir pipirais.
Išplakame kiaušinį.
Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.
Kepame orkaitėje, kol gražiai paskrus.
Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu, žolelių mišiniu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.
Patiekiame vištieną su padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...