
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | vištiena (faršas) |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | mocarela sūris |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
1. Į indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, svogūną, tarkuotą morką, įberti maltų džiūvėsėlių, druskos, juodųjų pipirų ir išminkyti.
2.
2. Iš mėsos masės suformuoti kukulius, į jų vidų įdėti sūrio. Tada kukulaičius dėti į verdanti vandenį ir virti apie 20-30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Vištienos filė kepsnys
-
Vištienos sparneliai
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Kebabas
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištiena su daržovėmis
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Antis su grybų įdaru
-
Kalakutiena su medumi
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, faršas,
500 gramų - Druska
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Mocarela sūris,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Į indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, svogūną, tarkuotą morką, įberti maltų džiūvėsėlių, druskos, juodųjų pipirų ir išminkyti.
2. Iš mėsos masės suformuoti kukulius, į jų vidų įdėti sūrio. Tada kukulaičius dėti į verdanti vandenį ir virti apie 20-30 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai