
Keptos vištos blauzdelės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų | vištiena (blauzdelės) |
3 skiltelės | česnakas |
100 mililitrų | padažas (žuviai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | ciberžolė |
0.5 arbatinio šaukštelio | kalendra (malta) |
0.5 arbatinio šaukštelio | karis |
šiek tiek | druska |
1 žiupsnelis | pipirai (Juodieji) |
200 mililitrų | pienas (kokosų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos blauzdeles švelniai pamuškite, kad į mėsą geriau įsigertų marinatas.
2.
Tuomet dubenyje sumaišykite visus marinatui reikalingus ingredientus, išskyrus kokosų pieną.
3.
Blauzdeles sudėkite į krepšelį, užpilkite marinatu ir užriškite.
4.
Žinoma, tai padarius, gerai pamasažuokite, įtrinkite prieskonius į mėsą.
5.
Krepšelį atriškite, supilkite pieną ir vėl užriškite.
6.
Gerai įtrinkite. Laikyti 4 valandas arba per naktį. Kepti tinka tiek orkaitėje, tiek ant griliaus. Kepti apie 40 min 160°C temp. orkaitėje.
SKANAUS!
SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Viščiukas citrininis
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Šventinė višta
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištienos pyragas
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Naminės mini tortilijos
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena su skrebučiais
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
Keptos vištos blauzdelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, blauzdelės,
500 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Padažas, žuviai,
100 mililitrų -
Ciberžolė,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kalendra, malta,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Karis,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Pipirai, Juodieji,
1 žiupsnelis -
Pienas, kokosų,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos blauzdeles švelniai pamuškite, kad į mėsą geriau įsigertų marinatas.
Tuomet dubenyje sumaišykite visus marinatui reikalingus ingredientus, išskyrus kokosų pieną.
Blauzdeles sudėkite į krepšelį, užpilkite marinatu ir užriškite.
Žinoma, tai padarius, gerai pamasažuokite, įtrinkite prieskonius į mėsą.
Krepšelį atriškite, supilkite pieną ir vėl užriškite.
Gerai įtrinkite. Laikyti 4 valandas arba per naktį. Kepti tinka tiek orkaitėje, tiek ant griliaus. Kepti apie 40 min 160°C temp. orkaitėje.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...