Vištų kepenėlės su ananasais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | vištų kepenėlės |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 4 vienetai | ananasų (sirupas) |
| 2 valgomieji šaukštai | ananasų (sirupas) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Vištienos apkepėlė
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Vištienos krūtinėlė
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos sparneliai
-
Vištiena su daržovemis
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Irmos paukštiena patale
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Vištienos pyragas
-
Įdaryta velykinė antis
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Kalakuto šlaunelės
-
Vištienos kepsniukai
Vištų kepenėlės su ananasais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų kepenėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Ananasai, sirupas,
4 vienetai -
Ananasai, sirupas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
šefas
2017-05-06 10:59
iš esmės kepenėlės nėra verdamos - jos troškinamos......
-
Mimi
2009-01-12 18:00
Ka tik gaminau, skanu ;-) tik as dar patroskinau grietineje :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
