Netikra lazanija
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | makaronai (didesni) |
| 700 gramų | daktariška dešra |
| 400 gramų | daržovės (šaldytos) |
| šiek tiek | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | pomidorų padažas |
| šiek tiek | bazilikas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
| šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvirti makaronus, į keptuvę sumesti supjaustytą dešrą, pakepti, baigiant kepti sumesti išvirtas daržoves (as neatitirpinusi įdedu į mikrobangę ir pakaitinu 20 minučių, jos kartu atšyla ir išverda), visai baigiant kepti sudėti kečupą. Tada visą masę sudėti į kepimo formą, ant viršaus sudėti išvirtus makaronus ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti 180 laipsnių temperatūroj, apie vieną valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Lazanija su veršiena
-
Daniškas plovas
-
Makaronai su faršu
-
Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
-
Plovas
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Makaronai su lašiša
-
Plovas su brokoliais
-
Virtinukai
-
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
-
Kepti ryžiai
-
Makaronų apkepas
-
Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
-
Tagliatelle su grybų padažu
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
-
Paprastoji lazanija
Netikra lazanija
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai, didesni,
500 gramų -
Daktariška dešra,
700 gramų -
Daržovės, šaldytos,
400 gramų - Sūris, fermentinis
- Pomidorų padažas
- Bazilikas
- Petražolės
- Džiovintas raudonėlis
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti makaronus, į keptuvę sumesti supjaustytą dešrą, pakepti, baigiant kepti sumesti išvirtas daržoves (as neatitirpinusi įdedu į mikrobangę ir pakaitinu 20 minučių, jos kartu atšyla ir išverda), visai baigiant kepti sudėti kečupą. Tada visą masę sudėti į kepimo formą, ant viršaus sudėti išvirtus makaronus ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti 180 laipsnių temperatūroj, apie vieną valandą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
