![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Netikra lazanija
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | makaronai (didesni) |
700 gramų | daktariška dešra |
400 gramų | daržovės (šaldytos) |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvirti makaronus, į keptuvę sumesti supjaustytą dešrą, pakepti, baigiant kepti sumesti išvirtas daržoves (as neatitirpinusi įdedu į mikrobangę ir pakaitinu 20 minučių, jos kartu atšyla ir išverda), visai baigiant kepti sudėti kečupą. Tada visą masę sudėti į kepimo formą, ant viršaus sudėti išvirtus makaronus ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti 180 laipsnių temperatūroj, apie vieną valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rizotas su baravykais
-
Plovas orkaitėje
-
Ryžių rizotas
-
Spageti Carbonara
-
Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
-
Ryžių pyragas su silke
-
Tagliatelle su grybų padažu
-
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
-
Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
-
Makaronai su šonine
-
Makaronų ir sūrio apkepas
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Makaronų apkepas
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Jautienos čili su makaronais
-
Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
-
Risotto
-
Uzbekiškas plovas
-
Ryžių apkepas
-
Lazanija su vištiena
Netikra lazanija
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai, didesni,
500 gramų -
Daktariška dešra,
700 gramų -
Daržovės, šaldytos,
400 gramų - Sūris, fermentinis
- Pomidorų padažas
- Bazilikas
- Petražolės
- Džiovintas raudonėlis
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti makaronus, į keptuvę sumesti supjaustytą dešrą, pakepti, baigiant kepti sumesti išvirtas daržoves (as neatitirpinusi įdedu į mikrobangę ir pakaitinu 20 minučių, jos kartu atšyla ir išverda), visai baigiant kepti sudėti kečupą. Tada visą masę sudėti į kepimo formą, ant viršaus sudėti išvirtus makaronus ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti 180 laipsnių temperatūroj, apie vieną valandą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...