
Netikra lazanija
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | makaronai (didesni) |
700 gramų | daktariška dešra |
400 gramų | daržovės (šaldytos) |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvirti makaronus, į keptuvę sumesti supjaustytą dešrą, pakepti, baigiant kepti sumesti išvirtas daržoves (as neatitirpinusi įdedu į mikrobangę ir pakaitinu 20 minučių, jos kartu atšyla ir išverda), visai baigiant kepti sudėti kečupą. Tada visą masę sudėti į kepimo formą, ant viršaus sudėti išvirtus makaronus ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti 180 laipsnių temperatūroj, apie vieną valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spageti Carbonara
-
Pasta Marino
-
Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
-
Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
-
Ryžių blynai
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
-
Makaronai su sardelėmis
-
Vištiena su ryžiais
-
Pomidorų ir makaronų apkepas
-
Vištiena su ryžiais
-
Plovas su brokoliais
-
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
-
Ryžių pyragas su silke
-
Makaronų apkepas su kalakutiena
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
Netikra lazanija
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai, didesni,
500 gramų -
Daktariška dešra,
700 gramų -
Daržovės, šaldytos,
400 gramų - Sūris, fermentinis
- Pomidorų padažas
- Bazilikas
- Petražolės
- Džiovintas raudonėlis
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti makaronus, į keptuvę sumesti supjaustytą dešrą, pakepti, baigiant kepti sumesti išvirtas daržoves (as neatitirpinusi įdedu į mikrobangę ir pakaitinu 20 minučių, jos kartu atšyla ir išverda), visai baigiant kepti sudėti kečupą. Tada visą masę sudėti į kepimo formą, ant viršaus sudėti išvirtus makaronus ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti 180 laipsnių temperatūroj, apie vieną valandą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...