Makaronų apkepas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 250 gramų | adžikos |
| 200 gramų | makaronai |
| 200 gramų | vištienos filė |
| 200 mililitrų | pienas |
| 100 gramų | sūris |
| 50 gramų | sviestas |
| 3 valgomieji šaukštai | miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | krapai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Makaronus išvirti, nukošti ir truputį atvėsinti.
2.
Vištieną supjaustyti kubeliais, apkepti keptuvėje su adžika.
3.
Sviestą išlydyti puode, berti miltus, juos pakepinti svieste, ir tuomet pilti pieną, plakant šluotele, kad neliktų gumulėlių. Kai padažas sutirštės, nukelti nuo ugnies.
4.
Sluoksniuoti: imti stiklinį indą, ištepti sviestu ir berti džiūvėsėliais, tuomet dėti makaronus, padažą, mėsytę, sūrį, makaronus, padažą, mėsytę, sūrį ir viršutinis sluoksnis turi būtų padažas, ir sūris.
5.
Šauti į karštą orkaitę, ir kepti apie 20 - 30 minučių, iškepusį apiberti krapais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pasta Marino
-
Netikra lazanija
-
Spagečiai pomidoro
-
Makaronai su faršu
-
Studentiški "Mildės" makaronai
-
Makaronai su vištiena kario padaže
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Makaronai su česnakiniu padažu
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Makaronai su krevetėmis
-
Uzbekiškas plovas
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Plovas
-
Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
-
Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Makaronai su faršu
-
Garfildo lazanija
Makaronų apkepas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Adžika,
250 gramų -
Makaronai,
200 gramų -
Vištienos filė,
200 gramų -
Pienas,
200 mililitrų -
Sūris,
100 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Krapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti, nukošti ir truputį atvėsinti.
Vištieną supjaustyti kubeliais, apkepti keptuvėje su adžika.
Sviestą išlydyti puode, berti miltus, juos pakepinti svieste, ir tuomet pilti pieną, plakant šluotele, kad neliktų gumulėlių. Kai padažas sutirštės, nukelti nuo ugnies.
Sluoksniuoti: imti stiklinį indą, ištepti sviestu ir berti džiūvėsėliais, tuomet dėti makaronus, padažą, mėsytę, sūrį, makaronus, padažą, mėsytę, sūrį ir viršutinis sluoksnis turi būtų padažas, ir sūris.
Šauti į karštą orkaitę, ir kepti apie 20 - 30 minučių, iškepusį apiberti krapais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
