
Makaronų apkepas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | adžikos |
200 gramų | makaronai |
200 gramų | vištienos filė |
200 mililitrų | pienas |
100 gramų | sūris |
50 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Makaronus išvirti, nukošti ir truputį atvėsinti.
2.
Vištieną supjaustyti kubeliais, apkepti keptuvėje su adžika.
3.
Sviestą išlydyti puode, berti miltus, juos pakepinti svieste, ir tuomet pilti pieną, plakant šluotele, kad neliktų gumulėlių. Kai padažas sutirštės, nukelti nuo ugnies.
4.
Sluoksniuoti: imti stiklinį indą, ištepti sviestu ir berti džiūvėsėliais, tuomet dėti makaronus, padažą, mėsytę, sūrį, makaronus, padažą, mėsytę, sūrį ir viršutinis sluoksnis turi būtų padažas, ir sūris.
5.
Šauti į karštą orkaitę, ir kepti apie 20 - 30 minučių, iškepusį apiberti krapais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Garfildo lazanija
-
Saidos filė su ryžiais
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Plovas orkaitėje
-
Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
-
Lazanija su lašiša
-
Studentiški "Mildės" makaronai
-
Ryžių kepsneliai
-
Makaronai su sardelėmis
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Tagliatelle su grybų padažu
-
Spageti Carbonara
-
Plovas su brokoliais
-
Spagečiai a‘la Carbonara
-
Makaronų saulytė
-
Vištienos troškinys
-
Plovas
-
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Nuostabioji paelija
Makaronų apkepas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Adžika,
250 gramų -
Makaronai,
200 gramų -
Vištienos filė,
200 gramų -
Pienas,
200 mililitrų -
Sūris,
100 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Krapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti, nukošti ir truputį atvėsinti.
Vištieną supjaustyti kubeliais, apkepti keptuvėje su adžika.
Sviestą išlydyti puode, berti miltus, juos pakepinti svieste, ir tuomet pilti pieną, plakant šluotele, kad neliktų gumulėlių. Kai padažas sutirštės, nukelti nuo ugnies.
Sluoksniuoti: imti stiklinį indą, ištepti sviestu ir berti džiūvėsėliais, tuomet dėti makaronus, padažą, mėsytę, sūrį, makaronus, padažą, mėsytę, sūrį ir viršutinis sluoksnis turi būtų padažas, ir sūris.
Šauti į karštą orkaitę, ir kepti apie 20 - 30 minučių, iškepusį apiberti krapais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...