
Graikiški spagečiai su malta mėsa
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | kiauliena (faršas) |
120 gramų | pomidorai (vyšniniai) |
1 pakelis | knorr fix ruošinys spagečiams „bolognese“ |
2 skiltelės | česnakas |
400 gramų | pomidorai (konservuoti) |
1 vienetas | svogūnai |
10 vienetų | alyvuogių (juodos) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Supjaustykite svogūną juostelėmis, česnaką – griežinėliais, o vyšninius pomidorus ir alyvuoges – per pusę.
2.
Kepkite faršą su svogūnais ir česnakais, kol mėsa paruduos. Išvirkite makaronus.
3.
Sudėkite supjaustytus konservuotus pomidorus su sultimis prie mėsos.
4.
Pridėkite „Knorr FIX spagečiai Bolognese“ ir pusę stiklinės vandens. Viską sumaišykite ir virkite apie 10 minučių
5.
Galiausiai į padažą sudėkite alyvuoges ir vyšninius pomidorus. Virkite dar 2–3 minutes. Patiekite su išvirtais makaronais.
Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plovas
-
Porai su ryžiais
-
Spagetti makaronai su mėsos padažu
-
Įdaryti makaronai
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Makaronai su faršu
-
Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
-
Saidos filė su ryžiais
-
Makaronai su krevetėmis
-
Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
-
Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
-
Skryliai su šoninės padažu
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Vištiena su ryžiais
-
Risotto
-
Makaronų saulytė
-
Makaronų apkepas
-
Sotūs pietūs
Graikiški spagečiai su malta mėsa
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, faršas,
400 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
120 gramų -
Knorr FIX ruošinys spagečiams „Bolognese“,
1 pakelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorai, konservuoti,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogės, juodos,
10 vienetų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite svogūną juostelėmis, česnaką – griežinėliais, o vyšninius pomidorus ir alyvuoges – per pusę.
Kepkite faršą su svogūnais ir česnakais, kol mėsa paruduos. Išvirkite makaronus.
Sudėkite supjaustytus konservuotus pomidorus su sultimis prie mėsos.
Pridėkite „Knorr FIX spagečiai Bolognese“ ir pusę stiklinės vandens. Viską sumaišykite ir virkite apie 10 minučių
Galiausiai į padažą sudėkite alyvuoges ir vyšninius pomidorus. Virkite dar 2–3 minutes. Patiekite su išvirtais makaronais.
Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai