4 skiltelės | česnakas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | baltieji pipirai |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
70 gramų | svogūnai (laiškai) |
4 vienetai | pomidorai |
150 gramų | spageti |
2 vienetai | tunas (skardinėse savose sultyse) |
0.5 vieneto | baklažanai (nedidelis) |
šiek tiek | druska |
Svogūno laiškus ir česnaką smulkiai supjaustome. Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Nedideliais kubeliais supjaustome ir baklažanus.
Į įkaitintą keptuvę dedame sviesto, pakepiname smuklintą baklažaną, vėliau beriame, svogūno laiškus, tuomet įdedame česnaką, dar šiek tiek pakepiname. Po to į keptuvę įdedame pomidorus, maišydami kepame apie 5 minutes. Sudedame tuną, įberiame baltųjų pipirų pagal skonį, supilame grietinėlę. Maišydami kepame kol padažas užvirs. Išjungiame ugnį.
Tuno padažą pilame ant makaronų. Ant viršaus dar galima pabarstyti pjaustytų svogūnų laiškų.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių apkepas
- Ryžių košė su vaisiais
- Plovas
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Risotto
- Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
- Plovas su baklažanais
- Kepti ryžiai
- Mėsos kukuliai pomidorų padaže
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Sojos faršas su makaronais
- Makaronų apkepas
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
- Jūreiviški makaronai
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Plovas su brokoliais
- Makaronai su krevetėmis ir vištiena
- Tagliatelle su grybų padažu
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
Makaronai su tunu ir baklažanais
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Sviestas,
50 gramų - Baltieji pipirai
-
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Svogūnai, laiškai,
70 gramų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Spageti,
150 gramų -
Tunas, skardinėse savose sultyse,
2 vienetai -
Baklažanai, nedidelis,
0.5 vieneto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į pasūdytą verdantį vandenį įdedame spageti makaronus, įpilame šiek tiek aliejaus ir verdame. Kai makaronai išverda, perkošiame juos per sietelį. Taip pat perpilame makaronus šaltu vandeniu, tuomet jie nesulips.
Svogūno laiškus ir česnaką smulkiai supjaustome. Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Nedideliais kubeliais supjaustome ir baklažanus.
Į įkaitintą keptuvę dedame sviesto, pakepiname smuklintą baklažaną, vėliau beriame, svogūno laiškus, tuomet įdedame česnaką, dar šiek tiek pakepiname. Po to į keptuvę įdedame pomidorus, maišydami kepame apie 5 minutes. Sudedame tuną, įberiame baltųjų pipirų pagal skonį, supilame grietinėlę. Maišydami kepame kol padažas užvirs. Išjungiame ugnį.
Tuno padažą pilame ant makaronų. Ant viršaus dar galima pabarstyti pjaustytų svogūnų laiškų.
Skanaus!
Komentarai (3)
-
ivona
2010-05-27 11:26
:super: