| 4 skiltelės | česnakas |
| 50 gramų | sviestas |
| šiek tiek | baltieji pipirai |
| 100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 70 gramų | svogūnai (laiškai) |
| 4 vienetai | pomidorai |
| 150 gramų | spageti |
| 2 vienetai | tunas (skardinėse savose sultyse) |
| 0.5 vieneto | baklažanai (nedidelis) |
| šiek tiek | druska |
Svogūno laiškus ir česnaką smulkiai supjaustome. Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Nedideliais kubeliais supjaustome ir baklažanus.
Į įkaitintą keptuvę dedame sviesto, pakepiname smuklintą baklažaną, vėliau beriame, svogūno laiškus, tuomet įdedame česnaką, dar šiek tiek pakepiname. Po to į keptuvę įdedame pomidorus, maišydami kepame apie 5 minutes. Sudedame tuną, įberiame baltųjų pipirų pagal skonį, supilame grietinėlę. Maišydami kepame kol padažas užvirs. Išjungiame ugnį.
Tuno padažą pilame ant makaronų. Ant viršaus dar galima pabarstyti pjaustytų svogūnų laiškų.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazanija su vištiena
-
Plovas su brokoliais
-
Makaronai su avokadų padažu
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Makaronai su faršu
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Plovas orkaitėje
-
Makaronai su daržovėmis
-
Makaronai su sojos faršu
-
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Įdaryti makaronai
-
Ryžių pudingas
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Studentiški "Mildės" makaronai
-
Makaronai su faršu
-
Risotto
-
Nuostabioji paelija
Makaronai su tunu ir baklažanais
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Sviestas,
50 gramų - Baltieji pipirai
-
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Svogūnai, laiškai,
70 gramų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Spageti,
150 gramų -
Tunas, skardinėse savose sultyse,
2 vienetai -
Baklažanai, nedidelis,
0.5 vieneto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į pasūdytą verdantį vandenį įdedame spageti makaronus, įpilame šiek tiek aliejaus ir verdame. Kai makaronai išverda, perkošiame juos per sietelį. Taip pat perpilame makaronus šaltu vandeniu, tuomet jie nesulips.
Svogūno laiškus ir česnaką smulkiai supjaustome. Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Nedideliais kubeliais supjaustome ir baklažanus.
Į įkaitintą keptuvę dedame sviesto, pakepiname smuklintą baklažaną, vėliau beriame, svogūno laiškus, tuomet įdedame česnaką, dar šiek tiek pakepiname. Po to į keptuvę įdedame pomidorus, maišydami kepame apie 5 minutes. Sudedame tuną, įberiame baltųjų pipirų pagal skonį, supilame grietinėlę. Maišydami kepame kol padažas užvirs. Išjungiame ugnį.
Tuno padažą pilame ant makaronų. Ant viršaus dar galima pabarstyti pjaustytų svogūnų laiškų.
Skanaus!
Komentarai (3)
-
ivona
2010-05-27 11:26
:super:
