Miltus išsijojame su druska. Įpilame aliejaus, verdančio vandens ir išmaišome. Kai tešla pravėsta, įmušame kiaušinį (nebūtina) ir minkome tol, kol pasidaro vientisa masė.
Tuomet iškočiojame tešlą, bei padaliname į du lakštus.
Faršą išmaišome su prieskoniais ir 1 smulkintu svogūnu. Sudedame ant lakštų. Tešlą su faršu susukame į ritinėlius.
Juos sudedame į aliejumi pateptą keptuvę. Supilame susmulkintus pomidorus, svogūną, kečupą. Šiek tiek įpilame vandens arba sultinio, kad nesviltų.
Troškiname apie 20-30 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies.
Skanaus!
Naminių makaronų suktinukai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai (nebūtina) |
2 vienetai | svogūnai |
250 gramų | kiaulienos faršas |
4 vienetai | pomidorai |
1 stiklinė | vanduo (verdantis) |
5 valgomieji šaukštai | kečupas |
šiek tiek | prieskoniai |
400 gramų | kvietiniai miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
225 mililitrai | vanduo (verdantis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
- Makaronai su krevetėmis
- Makaronų apkepas su sūriu
- Pomidorų ir makaronų apkepas
- Įdaryti makaronai
- Ryžių kepsneliai
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
- Makaronai su faršu
- Mėsos kukuliai pomidorų padaže
- Paprastoji lazanija
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
- Plovas su baklažanais
- Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
- Makaronai su faršu
- Makaronai su česnakiniu padažu
- Įdaryti caneloni
- Risotto
- Makaronai su krevetėmis ir vištiena
- Vištiena su ryžiais
Naminių makaronų suktinukai su mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, nebūtina,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Vanduo, verdantis,
1 stiklinė -
Kečupas,
5 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
-
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Vanduo, verdantis,
225 mililitrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus išsijojame su druska. Įpilame aliejaus, verdančio vandens ir išmaišome. Kai tešla pravėsta, įmušame kiaušinį (nebūtina) ir minkome tol, kol pasidaro vientisa masė.
Tuomet iškočiojame tešlą, bei padaliname į du lakštus.
Faršą išmaišome su prieskoniais ir 1 smulkintu svogūnu. Sudedame ant lakštų. Tešlą su faršu susukame į ritinėlius.
Juos sudedame į aliejumi pateptą keptuvę. Supilame susmulkintus pomidorus, svogūną, kečupą. Šiek tiek įpilame vandens arba sultinio, kad nesviltų.
Troškiname apie 20-30 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Arnoldas
2014-03-06 19:08
Labai šaunus ir paprastai gaminamas patiekalas kuris ant stalo atrodo įspudingai.Siulau išbandyt visiems.
-
kala
2012-02-10 14:20
:parselis: %-) %-) %-) %-) %-) :-D :-p ;-) :-) :-) :valgau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...