Tagliatelle Bolognese
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | mėsa (malta) |
300 gramų | makaronai (tagliatelle) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | cukinija (maža) |
1 pakelis | ruošinys ( „MAGGI Idea... Spaghetti Bolognese”) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuvalykite svogūnus ir česnaku, susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje. Sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite apie 5 min.
2.
Tuomet išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės sūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus.
3.
Supjaustykite cukiniją, sudėkite į mėsą ir pakepinkite 5 min.
4.
„MAGGI Idea… Spaghetti Bolognese” ruošinį sumaišykite su vandieniu. Supilkite paruoštą ruošinį į mėsą ir troškinkite apie 10 min.
5.
Paruoštą maltą mėsą sumaišykite su išvirtais makaronais.
6.
Patiekite su tarkuotu parmezano sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su tunu ir baklažanais
- Įdaryti caneloni
- Ryžių košė su vaisiais
- Tagliatelle su krevetėmis
- Ryžių blynai
- Greiti spagečiai su dešrelėmis
- Makaronai su šonine
- Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
- Makaronų ir sūrio apkepas
- Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
- Ryžių apkepas
- Makaronai su faršu
- Lazanija su veršiena
- Plovas su baklažanais
- Jūreiviški makaronai
- Makaronai su moliūgu
- Citrininiai ryžiai
- Paprastoji lazanija
- Makaronai su sardelėmis
- Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
Tagliatelle Bolognese
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, malta,
250 gramų -
Makaronai, tagliatelle,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Cukinija, maža,
1 vienetas -
Ruošinys, „MAGGI Idea... Spaghetti Bolognese”,
1 pakelis -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalykite svogūnus ir česnaku, susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje. Sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite apie 5 min.
Tuomet išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės sūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus.
Supjaustykite cukiniją, sudėkite į mėsą ir pakepinkite 5 min.
„MAGGI Idea… Spaghetti Bolognese” ruošinį sumaišykite su vandieniu. Supilkite paruoštą ruošinį į mėsą ir troškinkite apie 10 min.
Paruoštą maltą mėsą sumaišykite su išvirtais makaronais.
Patiekite su tarkuotu parmezano sūriu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Naminiai makaronai
2015-10-27 15:54
O kad patiekalas gautųsi dar skanesnis ir sveikesnis, rekomenduoju naudoti rankinę makaronų mašinėlę ir makaronus pasigaminti patiems :) www.pastamaker.lt
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...