
Jūreiviški makaronai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų | makaronai |
500 gramų | mėsa |
2 galvos | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su vištiena kario padaže
-
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Faršu kimšti makaronai
-
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
-
Makaronai su šonine
-
Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
-
Kreminiai spagečiai su špinatais
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Pasta su grill baklažanais
-
Pomidorų ir makaronų apkepas
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Studentiški "Mildės" makaronai
-
Rizotas su baravykais
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Tagliatelle Bolognese
-
Makaronai su vištiena
Jūreiviški makaronai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Makaronai,
400 gramų -
Mėsa,
500 gramų -
Svogūnai,
2 galvos -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...