
Jūreiviški makaronai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų | makaronai |
500 gramų | mėsa |
2 galvos | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Ryžių rizotas
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Ryžių pudingas
-
Lazanija su baziliku
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
-
Lazanija su lašiša
-
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Spageti Carbonara
-
Vištienos troškinys
-
Makaronai su moliūgu
-
Plovas su brokoliais
-
Jautienos čili su makaronais
-
Lazanija su veršiena
-
Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Makaronai su šonine
Jūreiviški makaronai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Makaronai,
400 gramų -
Mėsa,
500 gramų -
Svogūnai,
2 galvos -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...