Jūreiviški makaronai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų | makaronai |
500 gramų | mėsa |
2 galvos | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių blynai
- Risotto
- Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Pomidorų ir makaronų apkepas
- Jūreiviški makaronai
- Makaronai su faršu
- Kriauklės su įdaru
- Paprastoji lazanija
- Makaronai su krevetėmis
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Įdaryti makaronai
- Kreminiai spagečiai su špinatais
- Silkės apkepas su ryžiais
- Lazanija su vištiena
- Greiti spagečiai su dešrelėmis
- Studentiški "Mildės" makaronai
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Makaronų ir obuolių apkepas
- Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
Jūreiviški makaronai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Makaronai,
400 gramų -
Mėsa,
500 gramų -
Svogūnai,
2 galvos -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...