Sutarkuoti kopūstą.
Kiaušinius išplakti su pasukomis. Įmaišyti manų kruopas, kepimo miltelius, sutarkuotą sūrį, druską, pipirus.
Į kiaušinių plakinį įmaišyti kopūstus ir žirnelius.
Kopūstų tešlą supilti į kepimo formą. Viršų apibarstyti džiūvėsėliais.
Kepti 160-170 laipsnių orkaitėje 40-50 minučių.
Jau iškepusį, bet dar karštą kopūstų pyragą apibarstykite fermentiniu sūriu.
Gero apetito!
Kopūstų pyragas su žirniais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kopūstai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 stiklinės | pasukos |
3 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
200 gramų | žirniai (šaldyti) |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynai iš patisonų
- Ispaniškas baklažanų kepsnys
- Grilyje keptos daržovės
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Bulviniai blynai su morkomis
- Įdarytos kaliaropės
- Veganiškas skanėstas
- Lietuviški čenakai
- Įdarytos paprikos
- Cukinijos su krabų lazdelėmis
- Traškūs žiediniai kopūstai
- Mėsos apkepas
- Ryžių pudingas
- Kepti salierai
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Kvietinių miltų blynai
- Slovakiški baklažanai
- Įdaryta cukinija
Kopūstų pyragas su žirniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
-
Pasukos,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Manų kruopos,
4 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Žirniai, šaldyti,
200 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuoti kopūstą.
Kiaušinius išplakti su pasukomis. Įmaišyti manų kruopas, kepimo miltelius, sutarkuotą sūrį, druską, pipirus.
Į kiaušinių plakinį įmaišyti kopūstus ir žirnelius.
Kopūstų tešlą supilti į kepimo formą. Viršų apibarstyti džiūvėsėliais.
Kepti 160-170 laipsnių orkaitėje 40-50 minučių.
Jau iškepusį, bet dar karštą kopūstų pyragą apibarstykite fermentiniu sūriu.
Gero apetito!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...