Bulves ir dešreles supjaustome griežinėliais ir pakepiname keptuvėje apie 5-10 minučių. Dešreles ir bulves kepinti atskirai.
Pakepintas bulves ir dešreles sudėkite į kepimo skardą. Apibarstyti prieskoniais.
Ant viršaus supilti kiaušinių plakinį ir suberti susmulkintus svogūnų laiškus.
Viršų apibarstyti sutarkuotu sūriu.
Kepti 180° C orkaitėje, ko sūris išsilydys (apie 15-20 min.).
Apkepas „Vienas ir du“
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 400 gramų | dešrelės |
| 500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šparaginės pupelės
-
Lietinių tortas
-
Morkų blyneliai
-
Įdarytos paprikos
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Japoniški baklažanai
-
Kepti pievagrybiai su paprika
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Kepti patisonai
-
Balta mišrainė
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Lauko čili sriuba
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Kopūstų tortas
-
Vaivorikštinė bulvių košė
Apkepas „Vienas ir du“
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
3 vienetai - Svogūnai, laiškai
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Prieskoniai
-
Dešrelės,
400 gramų -
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir dešreles supjaustome griežinėliais ir pakepiname keptuvėje apie 5-10 minučių. Dešreles ir bulves kepinti atskirai.
Pakepintas bulves ir dešreles sudėkite į kepimo skardą. Apibarstyti prieskoniais.
Ant viršaus supilti kiaušinių plakinį ir suberti susmulkintus svogūnų laiškus.
Viršų apibarstyti sutarkuotu sūriu.
Kepti 180° C orkaitėje, ko sūris išsilydys (apie 15-20 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
-
jolanta
2013-05-21 12:35
:)paprasta ir skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
