
Japoniški baklažanai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 vienetai | baklažanai |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
2 stiklinės | daši (sultinys) |
2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
2 arbatiniai šaukšteliai | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | mirinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplaukite ir supjaustykite baklažanus ir pamerkite pasūdytame vandenyje 10 min. Po to pavirkite 5 min. ir atšaldykite šaltame vandenyje. Balkažaną sudėkite atgal į puodą su karštu vandeniu (vandens turi būti minimaliai), užpilkite sakės, daši, sojos padažo mišiniu, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite mažoje ugnyje 10-15 minučių. Patiekti su sultimis kuriose virė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Cukinijų žiedeliai
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Kepti patisonai
-
Moliūgų apkepas
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Suflė su žirneliais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Kepti agurkai
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Keptos gelteklės
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
Japoniški baklažanai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
6 vienetai -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Daši, sultinys,
2 stiklinės -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sojos padažas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Mirinas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite ir supjaustykite baklažanus ir pamerkite pasūdytame vandenyje 10 min. Po to pavirkite 5 min. ir atšaldykite šaltame vandenyje. Balkažaną sudėkite atgal į puodą su karštu vandeniu (vandens turi būti minimaliai), užpilkite sakės, daši, sojos padažo mišiniu, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite mažoje ugnyje 10-15 minučių. Patiekti su sultimis kuriose virė.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...