
Japoniški baklažanai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 vienetai | baklažanai |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
2 stiklinės | daši (sultinys) |
2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
2 arbatiniai šaukšteliai | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | mirinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplaukite ir supjaustykite baklažanus ir pamerkite pasūdytame vandenyje 10 min. Po to pavirkite 5 min. ir atšaldykite šaltame vandenyje. Balkažaną sudėkite atgal į puodą su karštu vandeniu (vandens turi būti minimaliai), užpilkite sakės, daši, sojos padažo mišiniu, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite mažoje ugnyje 10-15 minučių. Patiekti su sultimis kuriose virė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Špinatų apkepas
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Kvietinių miltų blynai
-
Lazanija su moliūgais
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Brokolių apkepas
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Blynai iš patisonų
-
Keptos cukinijos
-
Apkepas „La Graikija“
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Įdarytos kaliaropės
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Kepti aguročiai su slyvomis
Japoniški baklažanai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
6 vienetai -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Daši, sultinys,
2 stiklinės -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sojos padažas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Mirinas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite ir supjaustykite baklažanus ir pamerkite pasūdytame vandenyje 10 min. Po to pavirkite 5 min. ir atšaldykite šaltame vandenyje. Balkažaną sudėkite atgal į puodą su karštu vandeniu (vandens turi būti minimaliai), užpilkite sakės, daši, sojos padažo mišiniu, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite mažoje ugnyje 10-15 minučių. Patiekti su sultimis kuriose virė.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...