Japoniški baklažanai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 vienetai | baklažanai |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
2 stiklinės | daši (sultinys) |
2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
2 arbatiniai šaukšteliai | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | mirinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplaukite ir supjaustykite baklažanus ir pamerkite pasūdytame vandenyje 10 min. Po to pavirkite 5 min. ir atšaldykite šaltame vandenyje. Balkažaną sudėkite atgal į puodą su karštu vandeniu (vandens turi būti minimaliai), užpilkite sakės, daši, sojos padažo mišiniu, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite mažoje ugnyje 10-15 minučių. Patiekti su sultimis kuriose virė.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulviniai blynai su morkomis
- Ant grotelių keptos cukinijos
- Kukurūzų burbuolės
- Blynai su kopūstais
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Griežčių apkepas su mėsa
- Vištienos užkepėlė
- Keptos bulvės su sūriu
- Troškinti įdaryti agurkai
- Kopūstų blyneliai
- Kaliaropės su sviestu
- Vėdarai su cukinijomis
- Įdaryta cukinija
- Kuskusas su pievagrybiais
- Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
- Lietinių tortas
- Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Apkepas „La Graikija“
- Balandėliai su daržovių įdaru
Japoniški baklažanai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
6 vienetai -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Daši, sultinys,
2 stiklinės -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sojos padažas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Mirinas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite ir supjaustykite baklažanus ir pamerkite pasūdytame vandenyje 10 min. Po to pavirkite 5 min. ir atšaldykite šaltame vandenyje. Balkažaną sudėkite atgal į puodą su karštu vandeniu (vandens turi būti minimaliai), užpilkite sakės, daši, sojos padažo mišiniu, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite mažoje ugnyje 10-15 minučių. Patiekti su sultimis kuriose virė.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...