
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
800 gramų | kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
1 stiklinė | grietinė |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių pudingas
-
Porų pyragas
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
"Laukinė" cukinija
-
Įdaryti pomidorai
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Kepti cukinijų griežinėliai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Įdarytas baklažanas
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Baklažanų blynai
Kopūstų maltiniai

- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, išverdama pasūdytame vandenyje, išgriebiama ir, vandeniui nuvarvėjus, sumalama kartu su svieste pakepintu svogūnu. Į masę suberiamos manų kruopos. Viskas 5 min, pakaitinama, atvėsinama, įplakamas kiaušinis, įdedama sviesto, druskos. Jei masė tiršta, įpilama grietinės, sumaišoma ir daromi maltiniai. Jie suvilgomi kiaušinio plakiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepami riebaluose. Maltiniai tiekiami užpilti sviestu. Prie jų duodama grietinė.
Komentarai (10)
-
inga
2015-10-21 23:40
Galima paprasčiau sutarkuoti kopusta isvirti nukošti imušti kiaušinių įdėti manų pamirkytų piene įdeti žalumynų petražolių krapų ir kepti ant aliejaus
-
Irena
2011-02-05 19:27
Patobulinus(pridėjus morkos saliero) ir sumažinus kopūsto kiekį ,išmetus grietinę skanu :-)
-
(anonimas)
2010-07-28 17:40
:super:
-
Vincentas
2008-07-10 22:08
TEISINGIAU BŪTŲ - MALTINUKAI