![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
800 gramų | kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
1 stiklinė | grietinė |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Brokolių blyneliai
-
Pupos su čiobreliais
-
Daržovių troškinys
-
Morkos su pievagrybiais
-
Bulvių kotletai su porais
-
Moliūgų blynai
-
Moliūgų kotletukai
-
Morkų sklindžiai
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Balta mišrainė
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Įdarytos cukinijos
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Midijos su špinatais
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Morkų maltiniai
-
Keptos cukinijos su mėtų padažu
Kopūstų maltiniai
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, išverdama pasūdytame vandenyje, išgriebiama ir, vandeniui nuvarvėjus, sumalama kartu su svieste pakepintu svogūnu. Į masę suberiamos manų kruopos. Viskas 5 min, pakaitinama, atvėsinama, įplakamas kiaušinis, įdedama sviesto, druskos. Jei masė tiršta, įpilama grietinės, sumaišoma ir daromi maltiniai. Jie suvilgomi kiaušinio plakiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepami riebaluose. Maltiniai tiekiami užpilti sviestu. Prie jų duodama grietinė.
Komentarai (10)
-
inga
2015-10-21 23:40
Galima paprasčiau sutarkuoti kopusta isvirti nukošti imušti kiaušinių įdėti manų pamirkytų piene įdeti žalumynų petražolių krapų ir kepti ant aliejaus
-
Irena
2011-02-05 19:27
Patobulinus(pridėjus morkos saliero) ir sumažinus kopūsto kiekį ,išmetus grietinę skanu :-)
-
(anonimas)
2010-07-28 17:40
:super:
-
Vincentas
2008-07-10 22:08
TEISINGIAU BŪTŲ - MALTINUKAI