
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
800 gramų | kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
1 stiklinė | grietinė |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti griežčiai
-
Apkepas „La Graikija“
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Morkų maltiniai
-
Apkeptos daržovės
-
Keptos cukinijos su mėtų padažu
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Japoniški baklažanai
-
Skaniausi kibinai
-
Daržovių troškinys
-
Balandėliai
Kopūstų maltiniai

- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, išverdama pasūdytame vandenyje, išgriebiama ir, vandeniui nuvarvėjus, sumalama kartu su svieste pakepintu svogūnu. Į masę suberiamos manų kruopos. Viskas 5 min, pakaitinama, atvėsinama, įplakamas kiaušinis, įdedama sviesto, druskos. Jei masė tiršta, įpilama grietinės, sumaišoma ir daromi maltiniai. Jie suvilgomi kiaušinio plakiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepami riebaluose. Maltiniai tiekiami užpilti sviestu. Prie jų duodama grietinė.
Komentarai (10)
-
inga
2015-10-21 23:40
Galima paprasčiau sutarkuoti kopusta isvirti nukošti imušti kiaušinių įdėti manų pamirkytų piene įdeti žalumynų petražolių krapų ir kepti ant aliejaus
-
Irena
2011-02-05 19:27
Patobulinus(pridėjus morkos saliero) ir sumažinus kopūsto kiekį ,išmetus grietinę skanu :-)
-
(anonimas)
2010-07-28 17:40
:super:
-
Vincentas
2008-07-10 22:08
TEISINGIAU BŪTŲ - MALTINUKAI