
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
800 gramų | kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
1 stiklinė | grietinė |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos cukinijos
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kopūstienė su grybais
-
Bulvių patiekalas
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Burokėlių kotletai
-
Špinatų apkepas
-
Aguročiai su grybais
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Kepti salierai
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Įdarytas moliūgas
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Įdarytas baklažanas
Kopūstų maltiniai

- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, išverdama pasūdytame vandenyje, išgriebiama ir, vandeniui nuvarvėjus, sumalama kartu su svieste pakepintu svogūnu. Į masę suberiamos manų kruopos. Viskas 5 min, pakaitinama, atvėsinama, įplakamas kiaušinis, įdedama sviesto, druskos. Jei masė tiršta, įpilama grietinės, sumaišoma ir daromi maltiniai. Jie suvilgomi kiaušinio plakiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepami riebaluose. Maltiniai tiekiami užpilti sviestu. Prie jų duodama grietinė.
Komentarai (10)
-
inga
2015-10-21 23:40
Galima paprasčiau sutarkuoti kopusta isvirti nukošti imušti kiaušinių įdėti manų pamirkytų piene įdeti žalumynų petražolių krapų ir kepti ant aliejaus
-
Irena
2011-02-05 19:27
Patobulinus(pridėjus morkos saliero) ir sumažinus kopūsto kiekį ,išmetus grietinę skanu :-)
-
(anonimas)
2010-07-28 17:40
:super:
-
Vincentas
2008-07-10 22:08
TEISINGIAU BŪTŲ - MALTINUKAI