| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
| 1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
| 800 gramų | kopūstai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 stiklinė | grietinė |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti agurkai
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Įdarytos kaliaropės
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Morkų blyneliai
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Lazanija su moliūgais
-
"Laukinė" cukinija
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Blyneliai su baklažanais
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Paprikų laiveliai
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Aštrus moliūgų troškinys
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Įdaryti griežčiai
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Baklažanų blynai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
Kopūstų maltiniai
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, išverdama pasūdytame vandenyje, išgriebiama ir, vandeniui nuvarvėjus, sumalama kartu su svieste pakepintu svogūnu. Į masę suberiamos manų kruopos. Viskas 5 min, pakaitinama, atvėsinama, įplakamas kiaušinis, įdedama sviesto, druskos. Jei masė tiršta, įpilama grietinės, sumaišoma ir daromi maltiniai. Jie suvilgomi kiaušinio plakiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepami riebaluose. Maltiniai tiekiami užpilti sviestu. Prie jų duodama grietinė.
Komentarai (10)
-
inga
2015-10-21 23:40
Galima paprasčiau sutarkuoti kopusta isvirti nukošti imušti kiaušinių įdėti manų pamirkytų piene įdeti žalumynų petražolių krapų ir kepti ant aliejaus
-
Irena
2011-02-05 19:27
Patobulinus(pridėjus morkos saliero) ir sumažinus kopūsto kiekį ,išmetus grietinę skanu :-)
-
(anonimas)
2010-07-28 17:40
:super:
-
Vincentas
2008-07-10 22:08
TEISINGIAU BŪTŲ - MALTINUKAI
