Įdarui papildomai reikės: 70 g rūkyto kumpio, 2 batono riekelės, pusė šaukšto sviesto, 2 šaukštai grietinės, 0,3 stiklinės pieno.
Agurkai nulupami, perpjaunami išilgai pusiau, sėklos išgremžiamos. Puselės pridedamos įdaro, apibarstomos miltais, apkepinamos riebaluose, sudedamos į puodą kartu su supjaustytais lašiniukais, svogūnais, morkomis, užpilamos sultiniu ir troškinamos.
Įdarui svogūnas ir kumpis supjaustomi, pakepinami riebaluose, pridedama piene išmirkyto nuspausto batono, grietinės ir viskas sumaišoma. Įdaryti rauginti agurkai tiekiami su tuo pačiu padažu, kuriame troškinti.

Įdaryti rauginti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | rauginti agurkai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1.5 stiklinės | sultinys |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | kiaulienos lašiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Įdaryta cukinija
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Keptos cukinijos
-
Bulvių patiekalas
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Kopūstų maltiniai
-
Sotusis guliašas
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Čenachai
-
Paprikos su įdaru
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Bulviniai blynai su morkomis
Įdaryti rauginti agurkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rauginti agurkai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
1.5 stiklinės -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės: 70 g rūkyto kumpio, 2 batono riekelės, pusė šaukšto sviesto, 2 šaukštai grietinės, 0,3 stiklinės pieno.
Agurkai nulupami, perpjaunami išilgai pusiau, sėklos išgremžiamos. Puselės pridedamos įdaro, apibarstomos miltais, apkepinamos riebaluose, sudedamos į puodą kartu su supjaustytais lašiniukais, svogūnais, morkomis, užpilamos sultiniu ir troškinamos.
Įdarui svogūnas ir kumpis supjaustomi, pakepinami riebaluose, pridedama piene išmirkyto nuspausto batono, grietinės ir viskas sumaišoma. Įdaryti rauginti agurkai tiekiami su tuo pačiu padažu, kuriame troškinti.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...