
Krevetėmis įdaryti pomidorai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | pomidorai ((vidutinio dydžio)) |
200 gramų | krevetės ( (virtos, šaldytos, galima ir konservuotas) apie) |
100 gramų | ryžiai (virti) |
100 gramų | svogūnai |
75 gramai | sviestas |
100 gramų | grietinė (arba grietinėlės ) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
2 valgomieji šaukštai | žalumynų (krapai, laiškiniai svogūnai) |
šiek tiek | prieskoniai (ryžiams) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu) nuplauti, nusausinti, viršūnėles nupjauti ir šaukšteliu ar peiliuku išskobti minkštimą.
2.
Paruošti įdarą - ryžius išvirti. Keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus pakepinti svogūną, pridėti prieskoninių žolelių, suberti biriai virtus ryžius, pagardinti druska, juodais pipirais, suberti krevetes, keletą minučių viską apkepti. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti.
3.
Gautu skaniu įdaru prikimšti pomidorus, apšlakstyti lydytu sviestu ir talpinti į orkaitę ar konvekcinę krosnelę, apkepti apie 10 min. panašiai.
4.
Prieš patiekiant apšlakstyti grietine ar grietinėle. Skani vakarienė - garantuota!!!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Porų pyragas
-
Burokėlių apkepas
-
Kepti patisonai
-
Mėsos apkepas
-
Vegetariški balandėliai
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Balta mišrainė
-
Daržovių kugelis
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Svogūnų pyragas
Krevetėmis įdaryti pomidorai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pomidorai, (vidutinio dydžio),
4 vienetai -
Krevetės, (virtos, šaldytos, galima ir konservuotas) apie,
200 gramų -
Ryžiai, virti,
100 gramų -
Svogūnai,
100 gramų -
Sviestas,
75 gramai -
Grietinė, arba grietinėlės ,
100 gramų - Pipirai, juodieji
-
Žalumynai, krapai, laiškiniai svogūnai,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, ryžiams
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu) nuplauti, nusausinti, viršūnėles nupjauti ir šaukšteliu ar peiliuku išskobti minkštimą.
Paruošti įdarą - ryžius išvirti. Keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus pakepinti svogūną, pridėti prieskoninių žolelių, suberti biriai virtus ryžius, pagardinti druska, juodais pipirais, suberti krevetes, keletą minučių viską apkepti. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti.
Gautu skaniu įdaru prikimšti pomidorus, apšlakstyti lydytu sviestu ir talpinti į orkaitę ar konvekcinę krosnelę, apkepti apie 10 min. panašiai.
Prieš patiekiant apšlakstyti grietine ar grietinėle. Skani vakarienė - garantuota!!!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...