
Virta jautienos krūtininė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 valgomasis šaukštas | raudonas vynas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Šonkauliukai
-
Aštrus guliašas
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Kepta aviena
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Holishki (balandėliai)
-
Mėsos duona
Virta jautienos krūtininė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...