
Virta jautienos krūtininė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 valgomasis šaukštas | raudonas vynas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Dešrelės su įdaru
-
Kukuliai su padažu
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Virta šerniena
-
Škotiški kiaušiniai
-
Medžiotojų kepsniai
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Stirnos nugarinė
-
Kepta kiauliena
-
Kepti inkstai
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Grikių kotletai su mėsa
Virta jautienos krūtininė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...