
Virta jautienos krūtininė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 valgomasis šaukštas | raudonas vynas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Guliašas su kiauliena
-
Ekspress šašlykai
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Holishki (balandėliai)
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Mėsos pynutės
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Čipolino galvelės
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Kiaulienos kepsnys
-
Kiaulienos troškinys
-
Pievagrybių apkepas
-
Paprikų laiveliai
-
Kepta jautienos nugarinė
Virta jautienos krūtininė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...