Virta jautienos krūtininė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 valgomasis šaukštas | raudonas vynas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grill dešrelės
- Jautiena kopūstų padaže
- Blynai su kepenų įdaru
- Vasaros šašlykiukas
- Bokšteliai iš mėsos
- Sauliaus kibinai
- Mėsos - bulvių apkepas
- Keptos bulvės su mėsa
- Virtos naminės dešrelės
- Šašlykai marinuoti kefyre
- Avienos šašlykas
- Mėsos kukuliai su padažu
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
- Jautienos kepsnys
- Kepta veršiena
- Šašlykas majoneze
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Aluje troškinta jautiena
- Įdaryti makaronai
Virta jautienos krūtininė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...