Virta jautienos krūtininė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 valgomasis šaukštas | raudonas vynas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos kepsnys
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Sprandinės kepsnys
- Margaritos įdarytos paprikos
- Veršienos kumpis su obuoliais
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Mėsos pynutės
- Įdaryta cukinija
- Kiauliena su imbieru
- Aštrūs mamos kotletukai
- Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
- Mėsa folijoje
- Pyragas su mėsa
- Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
- Įdaryta kepta kiauliena
- Faršu įdarytos bulvės
Virta jautienos krūtininė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...