Virta jautienos krūtininė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 1 valgomasis šaukštas | raudonas vynas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Įdaryti burokėliai
-
Kepta marinuota veršiena
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Tortilijos
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Mėsos apkepas
-
Sultingas šnicelis
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Kiaulienos kepsniai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Balandėliai pagal Viką
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Kepsniai su ananasais
-
Troškinta veršiena
-
Kepti inkstai
Virta jautienos krūtininė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
