Druską sumaišykite su maltais pipirais ir įtrinkite veršienos kumpį. Po to kumpį 3 val. mirkykite nedideliame kiekyje parūgštintame vandenyje, retkarčiais pavartykite. Išmirkusį kumpį keliose vietose giliai įpjaukite ir prikiškite sviesto. Sutarkuokite svogūną, išspauskite sultis ir užpilkite ant kumpio, sudėkite lauro lapelius, pabarstykite kmynais ir kepkite orkaitėje tame pačiame vandenyje, kur mirko mėsa. Kepkite apie 1,5 val. retkarčiais palaistydami.
Švarius obuolius pamirkykite parūgštintame vandenyje, aptepkite sviestu ir, pridengę kepimo popieriumi, iškepkite. Juos dėkite aplink iškepusį kumpį, palaistykite sultiniu, kuriame kepė kumpis, pabarstykite kmynais.
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
| 3 kilogramai | veršiena (kumpis) |
| 10 vienetų | obuoliai (rūgščių) |
| 200 gramų | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | kmynai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kvapieji pipirai |
| 6 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 3 valgomieji šaukštai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Balandėliai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Suktinukai
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos kotletukai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Stirnos nugarinė
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Itališka veršienos filė
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kumpis,
3 kilogramai -
Obuoliai, rūgščių,
10 vienetų -
Sviestas,
200 gramų -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Kvapieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Lauro lapai, lapeliai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Druską sumaišykite su maltais pipirais ir įtrinkite veršienos kumpį. Po to kumpį 3 val. mirkykite nedideliame kiekyje parūgštintame vandenyje, retkarčiais pavartykite. Išmirkusį kumpį keliose vietose giliai įpjaukite ir prikiškite sviesto. Sutarkuokite svogūną, išspauskite sultis ir užpilkite ant kumpio, sudėkite lauro lapelius, pabarstykite kmynais ir kepkite orkaitėje tame pačiame vandenyje, kur mirko mėsa. Kepkite apie 1,5 val. retkarčiais palaistydami.
Švarius obuolius pamirkykite parūgštintame vandenyje, aptepkite sviestu ir, pridengę kepimo popieriumi, iškepkite. Juos dėkite aplink iškepusį kumpį, palaistykite sultiniu, kuriame kepė kumpis, pabarstykite kmynais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
