Druską sumaišykite su maltais pipirais ir įtrinkite veršienos kumpį. Po to kumpį 3 val. mirkykite nedideliame kiekyje parūgštintame vandenyje, retkarčiais pavartykite. Išmirkusį kumpį keliose vietose giliai įpjaukite ir prikiškite sviesto. Sutarkuokite svogūną, išspauskite sultis ir užpilkite ant kumpio, sudėkite lauro lapelius, pabarstykite kmynais ir kepkite orkaitėje tame pačiame vandenyje, kur mirko mėsa. Kepkite apie 1,5 val. retkarčiais palaistydami.
Švarius obuolius pamirkykite parūgštintame vandenyje, aptepkite sviestu ir, pridengę kepimo popieriumi, iškepkite. Juos dėkite aplink iškepusį kumpį, palaistykite sultiniu, kuriame kepė kumpis, pabarstykite kmynais.

Keptas veršienos kumpis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | veršiena (kumpis) |
10 vienetų | obuoliai (rūgščių) |
200 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
1 arbatinis šaukštelis | kvapieji pipirai |
6 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos muštinis
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Medžiotojų šašlykai
-
Kibinai "Su meile"
-
Čenachai
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Kiniškos šventės namuose
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Iškylos dešrelės
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Ėrienos šašlykas
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Jautienos vyniotiniai
-
Guliašiukas
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Karbonadai iš faršo
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kumpis,
3 kilogramai -
Obuoliai, rūgščių,
10 vienetų -
Sviestas,
200 gramų -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Kvapieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Lauro lapai, lapeliai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Druską sumaišykite su maltais pipirais ir įtrinkite veršienos kumpį. Po to kumpį 3 val. mirkykite nedideliame kiekyje parūgštintame vandenyje, retkarčiais pavartykite. Išmirkusį kumpį keliose vietose giliai įpjaukite ir prikiškite sviesto. Sutarkuokite svogūną, išspauskite sultis ir užpilkite ant kumpio, sudėkite lauro lapelius, pabarstykite kmynais ir kepkite orkaitėje tame pačiame vandenyje, kur mirko mėsa. Kepkite apie 1,5 val. retkarčiais palaistydami.
Švarius obuolius pamirkykite parūgštintame vandenyje, aptepkite sviestu ir, pridengę kepimo popieriumi, iškepkite. Juos dėkite aplink iškepusį kumpį, palaistykite sultiniu, kuriame kepė kumpis, pabarstykite kmynais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...