
Jautiena gurmanams
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | medus |
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | jautiena |
šiek tiek | prieskoniai (kepsnio) |
2 valgomieji šaukštai | adžikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautiena supjaustoma stambokais gabalais, juostomis (80-100gr.) Ištrinti kepsnio prieskoniais, 10-15 gr / kg druskos, apšlakstyti 1 citrinos sultimis ir vėl viską kruopščiai ištrinti.Sumalti arba sutrinti 1 česnako galvutę ir 1 svogūną (vidutinį), įdėti porą šaukštų adžikos padažo, šaukštą (didelį) medaus ir visą šią masę pakaitinti. Kai atvės, aptepti mėsą. Marinuoti mėsą porą val. uždarame inde. Kepti grilyje ant grotelių arba sumautą ant iešmo kol gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Vyniotinis Kubilas
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Buritos (burritos)
-
Kebabas ant iešmo
-
Grill dešrelės
-
Įdaryti pomidorai
-
Sotieji zrazai
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Šutinta kiškiena
-
Škotiški kiaušiniai
-
Šašlykai vyno marinate
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Kepsniai su ananasais
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
Jautiena gurmanams
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
1 vienetas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Jautiena,
1 kilogramas - Prieskoniai, kepsnio
-
Adžika,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautiena supjaustoma stambokais gabalais, juostomis (80-100gr.) Ištrinti kepsnio prieskoniais, 10-15 gr / kg druskos, apšlakstyti 1 citrinos sultimis ir vėl viską kruopščiai ištrinti.Sumalti arba sutrinti 1 česnako galvutę ir 1 svogūną (vidutinį), įdėti porą šaukštų adžikos padažo, šaukštą (didelį) medaus ir visą šią masę pakaitinti. Kai atvės, aptepti mėsą. Marinuoti mėsą porą val. uždarame inde. Kepti grilyje ant grotelių arba sumautą ant iešmo kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...