
Jautiena gurmanams
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | medus |
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | jautiena |
šiek tiek | prieskoniai (kepsnio) |
2 valgomieji šaukštai | adžikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautiena supjaustoma stambokais gabalais, juostomis (80-100gr.) Ištrinti kepsnio prieskoniais, 10-15 gr / kg druskos, apšlakstyti 1 citrinos sultimis ir vėl viską kruopščiai ištrinti.Sumalti arba sutrinti 1 česnako galvutę ir 1 svogūną (vidutinį), įdėti porą šaukštų adžikos padažo, šaukštą (didelį) medaus ir visą šią masę pakaitinti. Kai atvės, aptepti mėsą. Marinuoti mėsą porą val. uždarame inde. Kepti grilyje ant grotelių arba sumautą ant iešmo kol gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suadytas karbonadas
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Kepta jautiena
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Prancūziškas triušis
-
Ranka
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Cukinijų laiveliai
-
Spageti su kukuliais
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Basturma
-
Kiauliena grill
-
Sibiro koldūnai
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Musak
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
Jautiena gurmanams
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
1 vienetas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Jautiena,
1 kilogramas - Prieskoniai, kepsnio
-
Adžika,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautiena supjaustoma stambokais gabalais, juostomis (80-100gr.) Ištrinti kepsnio prieskoniais, 10-15 gr / kg druskos, apšlakstyti 1 citrinos sultimis ir vėl viską kruopščiai ištrinti.Sumalti arba sutrinti 1 česnako galvutę ir 1 svogūną (vidutinį), įdėti porą šaukštų adžikos padažo, šaukštą (didelį) medaus ir visą šią masę pakaitinti. Kai atvės, aptepti mėsą. Marinuoti mėsą porą val. uždarame inde. Kepti grilyje ant grotelių arba sumautą ant iešmo kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...