Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus.
Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame vandenyje.
Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės.
Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis.
Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis.
Prie kumpio tinka krienai, burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai.
Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.
Virtas rūkytas kumpis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulės kumpis (rūkytas) |
šiek tiek | daržovės (prieskoninės) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprasti balandėliai
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Paprikų laiveliai
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Įdaryta cukinija
- Kotletai "Du viename"
- Mėsa folijoje
- Kiauliena su keptais pomidorais
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Čenachai
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Kotletukai ant laužo
- Mėsos duona
- Gruziškas jautienos šašlykas
- Skanūs kiaulienos kepsniukai
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Kiaulienos karis
Virtas rūkytas kumpis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės kumpis, rūkytas,
800 gramų - Daržovės, prieskoninės
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus.
Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame vandenyje.
Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės.
Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis.
Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis.
Prie kumpio tinka krienai, burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai.
Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...