Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus.
Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame vandenyje.
Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės.
Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis.
Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis.
Prie kumpio tinka krienai, burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai.
Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.

Virtas rūkytas kumpis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulės kumpis (rūkytas) |
šiek tiek | daržovės (prieskoninės) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštroki šašlykai
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Paprastasis guliašas
-
Virtos veršelio kojos
-
Kiaulienos muštinis
-
Virdžinijos kumpis
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Paprastieji šašlykai
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Jautienos čenakai
-
Žuvinto kepsnys
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Sibiro koldūnai
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Kiaulienos karka
Virtas rūkytas kumpis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės kumpis, rūkytas,
800 gramų - Daržovės, prieskoninės
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes keptas būna per sūrus.
Mėsą pirmiausia išmirkyti šaltame vandenyje.
Išmirkius sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, sudėti prieskonines daržoves ir prieskonius, virti kol suminkštės.
Išvirus palikti tame pačiame sultinyje kol atauš - kumpis bus sultingesnis.
Patiekti supjaustytą gražiomis riekutėmis.
Prie kumpio tinka krienai, burokėliai, rauginti agurkai, kopūstai.
Patiekiant šiltą užpilti karštu krienų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...