Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su faršu, pagardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinius, viską išmaišyti. Masė bus skystoka. Dedame manų kruopų kol mase nepradės lipti prie rankų. Ant lėkštes beriame džiūvėsėlių, suformuojame iš faršo ploną blynelį, apibarstome džiūvėsiais. Kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Neapverskite 'karbonado kol neapskrus viena puse, nes sulūž.
Skanaus

Karbonadai iš faršo
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | mėsa (malta (kokia norite)) |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | manų kruopos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Holishki (balandėliai)
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Šašlykai su majonezu
-
Suktinukai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Neringos kepsnys
-
Virta šerniena
-
Kepenys su mandarinais
-
Aurimo šašlykas
-
Įdaryta paprika
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Šašlykas majoneze
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
Karbonadai iš faršo
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, malta (kokia norite),
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Manų kruopos
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su faršu, pagardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinius, viską išmaišyti. Masė bus skystoka. Dedame manų kruopų kol mase nepradės lipti prie rankų. Ant lėkštes beriame džiūvėsėlių, suformuojame iš faršo ploną blynelį, apibarstome džiūvėsiais. Kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Neapverskite 'karbonado kol neapskrus viena puse, nes sulūž.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...