Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su faršu, pagardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinius, viską išmaišyti. Masė bus skystoka. Dedame manų kruopų kol mase nepradės lipti prie rankų. Ant lėkštes beriame džiūvėsėlių, suformuojame iš faršo ploną blynelį, apibarstome džiūvėsiais. Kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Neapverskite 'karbonado kol neapskrus viena puse, nes sulūž.
Skanaus

Karbonadai iš faršo
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | mėsa (malta (kokia norite)) |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | manų kruopos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos šašlykai
-
Koldūnai su mėsa
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Kiniškos šventės namuose
-
Apkepas „Greitukas“
-
Čipolino galvelės
-
Aurimo šašlykas
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Paprastasis guliašas
-
Ekspress šašlykai
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Strėvos suktinis
-
Balandėliai
Karbonadai iš faršo
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, malta (kokia norite),
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Manų kruopos
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su faršu, pagardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinius, viską išmaišyti. Masė bus skystoka. Dedame manų kruopų kol mase nepradės lipti prie rankų. Ant lėkštes beriame džiūvėsėlių, suformuojame iš faršo ploną blynelį, apibarstome džiūvėsiais. Kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Neapverskite 'karbonado kol neapskrus viena puse, nes sulūž.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...