Cukiniją perpjauti pusiau, išskobti, įtrinti česnaku bei druska ir palikti pastovėti.
Pasūdytame vandenyje išvirti ryžius.
Burokine tarka sutarkuotą morką pakepinti su aliejumi ir sumaišyti su faršu, pagardinti trupučiu druskos, juodųjų maltų pipirų bei kitų mėgstamų prieskonių. Įmaišyti ryžius.

Įdaryta cukinija
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
330 | kiaulienos faršas |
1 vienetas | cukinija |
180 gramų | fermentinio sūrio |
100 gramų | ryžiai |
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai |
1 žiupsnelis | džiovintas raudonėlis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Cukinijos puseles įdaryti paruoštu faršu, sudėti ant viršaus pomidorų griežinėlius ir, sudėjus į aliejumi išteptą skardą, pašauti valandai į gerai įkaitintą orkaitę. Likus 15 minučių iki kepimo pabaigos, išimti iš orkaitės, pašlakstyti pomidorų padažo bei majonezo mišiniu, apibarstyti tarkuotu sūriu ir vėl šauti į orkaitę. Kol sūris išsilydys ir šiek tiek apskrus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kiaulienos kotletai
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Medžiotojų kepsniai
-
Šernienos kepsnys
-
Jautienos vyniotiniai
-
Kepenys japoniškai
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
Įdaryta cukinija
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos faršas,
330 -
Cukinija,
1 vienetas -
Fermentinis sūris,
180 gramų -
Ryžiai,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Džiovintas raudonėlis,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją perpjauti pusiau, išskobti, įtrinti česnaku bei druska ir palikti pastovėti.
Pasūdytame vandenyje išvirti ryžius.
Burokine tarka sutarkuotą morką pakepinti su aliejumi ir sumaišyti su faršu, pagardinti trupučiu druskos, juodųjų maltų pipirų bei kitų mėgstamų prieskonių. Įmaišyti ryžius.Cukinijos puseles įdaryti paruoštu faršu, sudėti ant viršaus pomidorų griežinėlius ir, sudėjus į aliejumi išteptą skardą, pašauti valandai į gerai įkaitintą orkaitę. Likus 15 minučių iki kepimo pabaigos, išimti iš orkaitės, pašlakstyti pomidorų padažo bei majonezo mišiniu, apibarstyti tarkuotu sūriu ir vėl šauti į orkaitę. Kol sūris išsilydys ir šiek tiek apskrus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...