Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.

Naminiai kotletukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | mėsa (malta) |
4 riekės | batonas |
35 mililitrai | pienas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
200 gramų | grietinė |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Holishki (balandėliai)
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Šašlykai su majonezu
-
Suktinukai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Neringos kepsnys
-
Virta šerniena
-
Kepenys su mandarinais
-
Aurimo šašlykas
-
Įdaryta paprika
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Šašlykas majoneze
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
Naminiai kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, malta,
500 gramų -
Batonas,
4 riekės -
Pienas,
35 mililitrai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Pipirai
-
Grietinė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...