Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.

Naminiai kotletukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | mėsa (malta) |
4 riekės | batonas |
35 mililitrai | pienas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
200 gramų | grietinė |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Mėsos kepsniai
-
Kotletukai su bulvėm
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Kotletukai šventiškai
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Pyragas su kukuliais
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Virtos veršelio kojos
-
Įdaryta paprika
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Kiaulienos kepsnys
Naminiai kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, malta,
500 gramų -
Batonas,
4 riekės -
Pienas,
35 mililitrai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Pipirai
-
Grietinė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...