Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.

Naminiai kotletukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | mėsa (malta) |
4 riekės | batonas |
35 mililitrai | pienas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
200 gramų | grietinė |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Kalakutienos maltiniai
-
Šašlykai vyno marinate
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Aurimo šašlykas
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Kotletai su įdaru
-
Kiškio kepsnys
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Įdaryti makaronai
-
Ežero šašlykas
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
Naminiai kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, malta,
500 gramų -
Batonas,
4 riekės -
Pienas,
35 mililitrai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Pipirai
-
Grietinė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...