Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Naminiai kotletukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | mėsa (malta) |
4 riekės | batonas |
35 mililitrai | pienas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
200 gramų | grietinė |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Kepta aviena
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Mūsų šašlikas
-
Sultingi šašlykai
-
Mėsos duona
-
Šveicariška veršiena
-
Cukinijų laiveliai
-
Grill dešrelės
-
Kepsniukai folijoje
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Šašlykai alaus marinate
-
Veršienos kepsnys
-
Malta mėsa tešloje
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Pikantiška triušiena
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Įdarytos parikos
-
Gardusis šašlykas majoneze
Naminiai kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, malta,
500 gramų -
Batonas,
4 riekės -
Pienas,
35 mililitrai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Pipirai
-
Grietinė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...