
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 stiklinė | acto |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mineralinis šašlykas
-
Šutinta stirniena
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Pikantiška triušiena
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Vyne troškintas triušis
-
Tikro dzūko pietūs
-
Naminės dešrelės
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Sultingas šnicelis
-
Kepsniai su ananasais
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Steikas
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...