
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 stiklinė | acto |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daniškas plovas
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Kaukazo šašlykai
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Kiaulienos karis
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Aštrus karbonadas
-
Suktinukai
-
Škotiški kiaušiniai
-
Sultingas šnicelis
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Mėsos - bulvių apkepas
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...