
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 stiklinė | acto |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Kotletukai su morkomis
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Jautienos kepsnys
-
Kiaulienos šašlykai
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Kepta kiauliena
-
Liežuvis su grybais
-
Virta šerniena
-
Vyniotinis Kubilas
-
Kotletai "Du viename"
-
Kalakutienos maltiniai
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Keptas kiškis
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...