Klasikinis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 stiklinė | acto |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepsnys “Kelmas”
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Kiaulienos šašlykas
- Įdaryti piepagrybiai
- Mėsa folijoje
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Kiaulienos kepsneliai
- Apkepas „La Graikija“
- Pietūs moliniame inde
- Dešrelės su įdaru
- Karbonadas „Skanumas“
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Keptas veršienos kumpis su obuoliais
- Bifšteksas ant grotelių
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Aštrūs mamos kotletukai
- Keptas kiaulienos kumpis
- Virtiniai su mėsa
- Kiaulienos šašlykas su medumi
- Įdaryta veršiena
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...