Mėsa su apelsinais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | kiauliena (kumpis) |
1.5 stiklinės | apelsinų sulčių |
1.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
1 skiltelė | česnakas |
2 vienetai | apelsinų |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Paruoštą kiaulieną supjaustyti 2 cm storio gabaliukais. Kiekvieną mėsos gabaliuką lengvai pamuškite, pabarstykite druska, ir apkepkite iš abiejų pusių, įpylę truputėlį aliejaus, gilioje keptuvėje.
2.
Susmulkinkite nuvalytus česnakus, juos suberkite ant mėsos, išmaisykite ir kepkite dar 3 - 5 min., nuolat maišant mėsą.
3.
Į keptuvę supilkite apelsinų sultis, garstyčias, medų, kruopščiai sumaišykite, sumažinkite ugnį, uždengtoje dangčiu keptuvėje troškinkite 20 - 30 min., kol nuvirs pusė padažo. Tada i keptuvę sudėkite nuvalytus apelsinus ir sumaišykite juos su mėsa. Keptuvę uždenkite dangčiu ir 15 min. troškinkite ant silpnos ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Kiaulienos kukuliai su ryžiais
- Kotletai
- Avienos muštiniai
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
- Šašlykas svogūnų marinate
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Jautienos šašlykas
- Jautienos kepsnys
- Kepsnys “Kelmas”
- Gruziškas jautienos šašlykas
- Troškinta jautiena su bruknėmis
- Avienos kebabas
- Mėsos pynutės
- Šašlykai su majonezu
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Triušienos kukuliai
Mėsa su apelsinais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, kumpis,
500 gramų -
Apelsinų sultys,
1.5 stiklinės -
Garstyčios,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
1 skiltelė -
Apelsinai,
2 vienetai - Aliejus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštą kiaulieną supjaustyti 2 cm storio gabaliukais. Kiekvieną mėsos gabaliuką lengvai pamuškite, pabarstykite druska, ir apkepkite iš abiejų pusių, įpylę truputėlį aliejaus, gilioje keptuvėje.
Susmulkinkite nuvalytus česnakus, juos suberkite ant mėsos, išmaisykite ir kepkite dar 3 - 5 min., nuolat maišant mėsą.
Į keptuvę supilkite apelsinų sultis, garstyčias, medų, kruopščiai sumaišykite, sumažinkite ugnį, uždengtoje dangčiu keptuvėje troškinkite 20 - 30 min., kol nuvirs pusė padažo. Tada i keptuvę sudėkite nuvalytus apelsinus ir sumaišykite juos su mėsa. Keptuvę uždenkite dangčiu ir 15 min. troškinkite ant silpnos ugnies.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...