Įdarui reikės: 150 g riebios kiaulienos, 7 svogūnai, 15 kadagio uogų, truputį pipirų, druskos.
Įdarui kiauliena sumalama, sumaišoma su pakepintais svogūnais, kadagio uogomis ir pagardinama prieskoniais bei druska.
Mėsa gerai išmušama kūjeliu, ant jos dedamas įdaras, suvyniojama.
Pusgaminiui suteikiama statinaitės forma, jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir verdamas riebaluose.
Vyniotinis tiekiamas užpiltas sviestu. Galima atskirai duoti virtų bulvių, morkų, žaliųjų žirnelių, salotų.
Vyniotinis Kubilas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | kiaulienos nugarinė |
| 4 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Kotletai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Lengvas Zuikis
-
Holishki (balandėliai)
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Sprandinės kepsnys
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Kepsnys su makaronais
-
Kepsniai su ananasais
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Kibinai
-
Tortilijos
-
Kiauliena pagal Aistę
Vyniotinis Kubilas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui reikės: 150 g riebios kiaulienos, 7 svogūnai, 15 kadagio uogų, truputį pipirų, druskos.
Įdarui kiauliena sumalama, sumaišoma su pakepintais svogūnais, kadagio uogomis ir pagardinama prieskoniais bei druska.
Mėsa gerai išmušama kūjeliu, ant jos dedamas įdaras, suvyniojama.
Pusgaminiui suteikiama statinaitės forma, jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir verdamas riebaluose.
Vyniotinis tiekiamas užpiltas sviestu. Galima atskirai duoti virtų bulvių, morkų, žaliųjų žirnelių, salotų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
