Įdarui reikės: 150 g riebios kiaulienos, 7 svogūnai, 15 kadagio uogų, truputį pipirų, druskos.
Įdarui kiauliena sumalama, sumaišoma su pakepintais svogūnais, kadagio uogomis ir pagardinama prieskoniais bei druska.
Mėsa gerai išmušama kūjeliu, ant jos dedamas įdaras, suvyniojama.
Pusgaminiui suteikiama statinaitės forma, jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir verdamas riebaluose.
Vyniotinis tiekiamas užpiltas sviestu. Galima atskirai duoti virtų bulvių, morkų, žaliųjų žirnelių, salotų.

Vyniotinis Kubilas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiaulienos nugarinė |
4 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsa folijoje
-
Virtos veršelio kojos
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Mėsos apkepas
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Tikro dzūko pietūs
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Kepta aviena
-
Netikras zuikis tešloje
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Kepti inkstai
-
Kepsneliai su sūriu
-
Kiaulienos suktinukai
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
Vyniotinis Kubilas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui reikės: 150 g riebios kiaulienos, 7 svogūnai, 15 kadagio uogų, truputį pipirų, druskos.
Įdarui kiauliena sumalama, sumaišoma su pakepintais svogūnais, kadagio uogomis ir pagardinama prieskoniais bei druska.
Mėsa gerai išmušama kūjeliu, ant jos dedamas įdaras, suvyniojama.
Pusgaminiui suteikiama statinaitės forma, jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir verdamas riebaluose.
Vyniotinis tiekiamas užpiltas sviestu. Galima atskirai duoti virtų bulvių, morkų, žaliųjų žirnelių, salotų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...