Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.
Kiauliena su imbieru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kiaulienos nugarinė (su kaulu) |
2 valgomieji šaukštai | imbieras (tarkuotas) |
1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai (malti) |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Neringos kepsnys
- Trapūs,sultingi kibinai
- Kepsnys garstyčių padaže
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
- Kepsneliai su sūriu
- Veršienos pjausniai
- Karbonadai iš faršo
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Kiaulienos ir varškės maltinukai
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Maltinukai su sūriu
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Kibinai
- Mėsos pyragas
- Kiaulienos karka
- Kaukazietiškas šašlykas
- Kiaulienos kotletai su sūriu
- Vyniotinis "Siurprizas"
Kiauliena su imbieru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė, su kaulu,
500 gramų -
Imbieras, tarkuotas,
2 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...