Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.

Kiauliena su imbieru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kiaulienos nugarinė (su kaulu) |
2 valgomieji šaukštai | imbieras (tarkuotas) |
1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai (malti) |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Neringos kepsnys
-
Kaimiškas pjausnys
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Suktinukai patale
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Spanguolinis šašlykas
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Ėrienos šašlykas
-
Steikai
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Guliašas
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Jautienos šašlykas
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
Kiauliena su imbieru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė, su kaulu,
500 gramų -
Imbieras, tarkuotas,
2 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...