Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.
Kiauliena su imbieru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | kiaulienos nugarinė (su kaulu) |
| 2 valgomieji šaukštai | imbieras (tarkuotas) |
| 1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai (malti) |
| 6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Netikras zuikis tešloje
-
Vikšrų vakarienė
-
Jautienos šašlykas
-
Kepsniai su sūriu
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Egzotiškas karbonadas
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Kepta marinuota veršiena
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Kepta šoninė
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Armėniški arba mini mantai
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Keptas paršelis
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
Kiauliena su imbieru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė, su kaulu,
500 gramų -
Imbieras, tarkuotas,
2 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
