Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.

Kiauliena su imbieru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kiaulienos nugarinė (su kaulu) |
2 valgomieji šaukštai | imbieras (tarkuotas) |
1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai (malti) |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Ežero šašlykas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Šašlykai alaus marinate
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Aštrus guliašas
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Šašlykai gurmanams
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Kepsnys Verseka
-
Mineralinis šašlykas
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Aštrus karbonadas
Kiauliena su imbieru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė, su kaulu,
500 gramų -
Imbieras, tarkuotas,
2 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...