
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
2 vienetai | batonas (riekutė) |
1 vienetas | paprika (raudona) |
11 vienetų | šparaginės pupelės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (stambiai malti) |
1 vienetas | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į kiaulienos faršą įdedame du kiaušinius, juodujų pipirų pagal skonį, druskos truputį. išmirkintas piene dvi riekutes batono, nusunkiame ir dedame į faršą. Viska gerai išmaišome. Iš faršo padarome pailgą blyną, lyg būtų iškočiotas kaip tešla. Faršo blynas turi būti ne per plonas, apie 2-3 cm. Ant jo barstome tarkuotą fermentinį sūrį, pjaustytą raudonąją papriką nedideliais kubeliais, šparagines pupeles taip pat pjaustome kubeliais ir barstome tolygiai ant faršo blyno. Galiausiai užbarstome stambiai maltus juoduosius pipirus ir į patį centrą padedame lauro lapą. Tada sukame į vyniotinį- zuikio formos ir dedame į sviestu išteptą kepimo formą. Kepame 45 minutes 170 laipsnių karščio orkaiteje. SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena grill
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Stirnienos kumpis
-
Kibinai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Šašlykai alaus marinate
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Zrazai
-
Italijos kukuliai
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Sibiro koldūnai
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Garfildo lazanija
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Avienos kebabas
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sūris, tarkuotas, fermentinis
-
Batonas, riekutė,
2 vienetai -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Šparaginės pupelės,
11 vienetų - Druska
- Juodieji pipirai, stambiai malti
-
Lauro lapai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į kiaulienos faršą įdedame du kiaušinius, juodujų pipirų pagal skonį, druskos truputį. išmirkintas piene dvi riekutes batono, nusunkiame ir dedame į faršą. Viska gerai išmaišome. Iš faršo padarome pailgą blyną, lyg būtų iškočiotas kaip tešla. Faršo blynas turi būti ne per plonas, apie 2-3 cm. Ant jo barstome tarkuotą fermentinį sūrį, pjaustytą raudonąją papriką nedideliais kubeliais, šparagines pupeles taip pat pjaustome kubeliais ir barstome tolygiai ant faršo blyno. Galiausiai užbarstome stambiai maltus juoduosius pipirus ir į patį centrą padedame lauro lapą. Tada sukame į vyniotinį- zuikio formos ir dedame į sviestu išteptą kepimo formą. Kepame 45 minutes 170 laipsnių karščio orkaiteje. SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...