Sultingi jautienos kotletai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 800 gramų | jautienos faršas | |
| 4 riekės | batonas | |
| 2 vienetai | kiaušiniai | |
| 0.5 stiklinės | pienas | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| 1 žiupsnelis | pipirai | |
| Kepimui: | ||
| šiek tiek | aliejaus | |
| Padažui: | ||
| 1 litras | vanduo | |
| 300 gramų | grietinė | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Batoną užmerkti piene. Išminkyti su faršu, kapotu svogūnu, prieskoniais ir kiaušiniais.
2.
Iš faršo formuoti kotletus ir apkepti iš abiejų pusių aliejuje, keptuvėje.
3.
Kotletus sudėti į gilią skardą. Užpilti karšto vandens ir grietinės mišiniu.
4.
Troškinti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Balandėliai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Suktinukai
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos kotletukai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Stirnos nugarinė
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Itališka veršienos filė
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
Sultingi jautienos kotletai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautienos faršas,
800 gramų -
Batonas,
4 riekės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vanduo,
1 litras -
Grietinė,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną užmerkti piene. Išminkyti su faršu, kapotu svogūnu, prieskoniais ir kiaušiniais.
Iš faršo formuoti kotletus ir apkepti iš abiejų pusių aliejuje, keptuvėje.
Kotletus sudėti į gilią skardą. Užpilti karšto vandens ir grietinės mišiniu.
Troškinti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
