
Sultingi jautienos kotletai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | jautienos faršas | |
4 riekės | batonas | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
0.5 stiklinės | pienas | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus | |
Padažui: | ||
1 litras | vanduo | |
300 gramų | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Batoną užmerkti piene. Išminkyti su faršu, kapotu svogūnu, prieskoniais ir kiaušiniais.
2.
Iš faršo formuoti kotletus ir apkepti iš abiejų pusių aliejuje, keptuvėje.
3.
Kotletus sudėti į gilią skardą. Užpilti karšto vandens ir grietinės mišiniu.
4.
Troškinti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Jautienos kukuliai
-
Vyniotinis Kubilas
-
Buritos (burritos)
-
Paprasti balandėliai
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Jautienos čenakai
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Šašlykas majoneze
-
Kiaulienos kotletai
-
Veršienos kotletukai
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Kiaulienos suktinukai
Sultingi jautienos kotletai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautienos faršas,
800 gramų -
Batonas,
4 riekės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vanduo,
1 litras -
Grietinė,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną užmerkti piene. Išminkyti su faršu, kapotu svogūnu, prieskoniais ir kiaušiniais.
Iš faršo formuoti kotletus ir apkepti iš abiejų pusių aliejuje, keptuvėje.
Kotletus sudėti į gilią skardą. Užpilti karšto vandens ir grietinės mišiniu.
Troškinti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...