Sultingi jautienos kotletai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | jautienos faršas | |
4 riekės | batonas | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
0.5 stiklinės | pienas | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus | |
Padažui: | ||
1 litras | vanduo | |
300 gramų | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Batoną užmerkti piene. Išminkyti su faršu, kapotu svogūnu, prieskoniais ir kiaušiniais.
2.
Iš faršo formuoti kotletus ir apkepti iš abiejų pusių aliejuje, keptuvėje.
3.
Kotletus sudėti į gilią skardą. Užpilti karšto vandens ir grietinės mišiniu.
4.
Troškinti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Iškylos dešrelės
- Malta mėsa tešloje
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Orkaitėje keptas paršelis
- Kaspinėliai su špinatais
- Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
- Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
- Įdarytas netikras zuikis
- Kiaulienos ir varškės maltinukai
- Skanutėlis kiaulienos šašlykas
- Indiškai kepta kiauliena
- Kotletukai su bulvėm
- Paprasti virtinukai su mėsa
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Aštrūs mamos kotletukai
- Kepta menkė
- Kapota keri mėsa
Sultingi jautienos kotletai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautienos faršas,
800 gramų -
Batonas,
4 riekės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vanduo,
1 litras -
Grietinė,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną užmerkti piene. Išminkyti su faršu, kapotu svogūnu, prieskoniais ir kiaušiniais.
Iš faršo formuoti kotletus ir apkepti iš abiejų pusių aliejuje, keptuvėje.
Kotletus sudėti į gilią skardą. Užpilti karšto vandens ir grietinės mišiniu.
Troškinti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...