Kopūstą nuplaukite ir išskirstykite lapais.
Puode užvirinkite vandens ir į jį 4 min. panardinkite lapus. Ištraukite, gerai nuvarvinkite, sudėkite į sietelį ir perliekite šaltu vandeniu.
Padėkite ant popierinio rankšluosčio ir palaukite, kol nudžius.
Paruoškite įdarą: graikinius riešutus ir nuluptus česnakus susmulkinkite.
Varškę pertrinkite per sietelį, įdėkite šaukštą sviesto, kiaušinio trynį, suberkite riešutus, česnakus, cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.
Ant kiekvieno kopūsto lapo dėkite po kelis šaukštus įdaro ir sulankstykite.
Dėkite į keptuvėje įkaitintą likusį sviestą ir kepkite iš abiejų pusių, po 4 minutes.
Patiekite su ryžiais. Skanaus!

Vegetariški balandėliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
2 skiltelės | česnakas |
30 gramų | graikiniai riešutai |
500 gramų | varškė |
1 vienetas | kopūstai (vidutinio dydžio) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilyje keptos daržovės
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Suflė su žirneliais
-
Moliūgų blynai
-
Kepti agurkai
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Brokolių blyneliai
-
Sotusis guliašas
-
Paprikos su įdaru
-
Kopūstų maltiniai
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Balandėliai
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Vištienos apkepas su cukinija
Vegetariški balandėliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Graikiniai riešutai,
30 gramų -
Varškė,
500 gramų -
Kopūstai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą nuplaukite ir išskirstykite lapais.
Puode užvirinkite vandens ir į jį 4 min. panardinkite lapus. Ištraukite, gerai nuvarvinkite, sudėkite į sietelį ir perliekite šaltu vandeniu.
Padėkite ant popierinio rankšluosčio ir palaukite, kol nudžius.
Paruoškite įdarą: graikinius riešutus ir nuluptus česnakus susmulkinkite.
Varškę pertrinkite per sietelį, įdėkite šaukštą sviesto, kiaušinio trynį, suberkite riešutus, česnakus, cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.
Ant kiekvieno kopūsto lapo dėkite po kelis šaukštus įdaro ir sulankstykite.
Dėkite į keptuvėje įkaitintą likusį sviestą ir kepkite iš abiejų pusių, po 4 minutes.
Patiekite su ryžiais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...