Kopūstą nuplaukite ir išskirstykite lapais.
Puode užvirinkite vandens ir į jį 4 min. panardinkite lapus. Ištraukite, gerai nuvarvinkite, sudėkite į sietelį ir perliekite šaltu vandeniu.
Padėkite ant popierinio rankšluosčio ir palaukite, kol nudžius.
Paruoškite įdarą: graikinius riešutus ir nuluptus česnakus susmulkinkite.
Varškę pertrinkite per sietelį, įdėkite šaukštą sviesto, kiaušinio trynį, suberkite riešutus, česnakus, cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.
Ant kiekvieno kopūsto lapo dėkite po kelis šaukštus įdaro ir sulankstykite.
Dėkite į keptuvėje įkaitintą likusį sviestą ir kepkite iš abiejų pusių, po 4 minutes.
Patiekite su ryžiais. Skanaus!

Vegetariški balandėliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
2 skiltelės | česnakas |
30 gramų | graikiniai riešutai |
500 gramų | varškė |
1 vienetas | kopūstai (vidutinio dydžio) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti agurkai
-
Moliūgų blynai
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Kukurūzų apkepas
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Kepti cukinijų griežinėliai
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Feta įdarytos paprikos
-
Šparagai ant griliaus
-
Įdaryti pomidorai
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Bulvių patiekalas
Vegetariški balandėliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Graikiniai riešutai,
30 gramų -
Varškė,
500 gramų -
Kopūstai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą nuplaukite ir išskirstykite lapais.
Puode užvirinkite vandens ir į jį 4 min. panardinkite lapus. Ištraukite, gerai nuvarvinkite, sudėkite į sietelį ir perliekite šaltu vandeniu.
Padėkite ant popierinio rankšluosčio ir palaukite, kol nudžius.
Paruoškite įdarą: graikinius riešutus ir nuluptus česnakus susmulkinkite.
Varškę pertrinkite per sietelį, įdėkite šaukštą sviesto, kiaušinio trynį, suberkite riešutus, česnakus, cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.
Ant kiekvieno kopūsto lapo dėkite po kelis šaukštus įdaro ir sulankstykite.
Dėkite į keptuvėje įkaitintą likusį sviestą ir kepkite iš abiejų pusių, po 4 minutes.
Patiekite su ryžiais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...