Kopūstą nuplaukite ir išskirstykite lapais.
Puode užvirinkite vandens ir į jį 4 min. panardinkite lapus. Ištraukite, gerai nuvarvinkite, sudėkite į sietelį ir perliekite šaltu vandeniu.
Padėkite ant popierinio rankšluosčio ir palaukite, kol nudžius.
Paruoškite įdarą: graikinius riešutus ir nuluptus česnakus susmulkinkite.
Varškę pertrinkite per sietelį, įdėkite šaukštą sviesto, kiaušinio trynį, suberkite riešutus, česnakus, cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.
Ant kiekvieno kopūsto lapo dėkite po kelis šaukštus įdaro ir sulankstykite.
Dėkite į keptuvėje įkaitintą likusį sviestą ir kepkite iš abiejų pusių, po 4 minutes.
Patiekite su ryžiais. Skanaus!
Vegetariški balandėliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
2 skiltelės | česnakas |
30 gramų | graikiniai riešutai |
500 gramų | varškė |
1 vienetas | kopūstai (vidutinio dydžio) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti porai
- Kopūstų maltiniai
- Burokėlių apkepas
- Troškinti daržovių suktinukai
- Morkų sklindžiai
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Užkepėlės su žiediniu kopūstu
- Japoniški baklažanai
- Ant grotelių keptos cukinijos
- Skaniausi kibinai
- Pupos su čiobreliais
- Troškinti agurkai su įdaru
- Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
- Lietinių tortas
- Negaluojančios paprikos
- Vištienos užkepėlė
- Kopūstų blynai
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
Vegetariški balandėliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Graikiniai riešutai,
30 gramų -
Varškė,
500 gramų -
Kopūstai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą nuplaukite ir išskirstykite lapais.
Puode užvirinkite vandens ir į jį 4 min. panardinkite lapus. Ištraukite, gerai nuvarvinkite, sudėkite į sietelį ir perliekite šaltu vandeniu.
Padėkite ant popierinio rankšluosčio ir palaukite, kol nudžius.
Paruoškite įdarą: graikinius riešutus ir nuluptus česnakus susmulkinkite.
Varškę pertrinkite per sietelį, įdėkite šaukštą sviesto, kiaušinio trynį, suberkite riešutus, česnakus, cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.
Ant kiekvieno kopūsto lapo dėkite po kelis šaukštus įdaro ir sulankstykite.
Dėkite į keptuvėje įkaitintą likusį sviestą ir kepkite iš abiejų pusių, po 4 minutes.
Patiekite su ryžiais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...