Moliūgo viršų nupjauti. Išpjauti sėklas ir išskaptuoti šiek tiek pačio moliūgo minkštimo, kad tilptų įdaras.
Jautienos faršą suprieskoniuoti. Iš faršo padaryti nedidelius kukuliukus.
Susmulkinti papriką, morkas, grybus. Ryžius išvirti ir nusausinti.
Į moliūgus sudėti ryžius, daržoves, grybus, jautienos kukulius. Pabarstyti petražolėmis ir užpilti sojos padažu bei grietine.
Kepti apie 30 minučių 175° C orkaitėje.

Moliūgai vakarienei
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | salierai (šaknis, sukapota) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos (milteliai) |
50 mililitrų | sojos padažas |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus (rudasis) |
50 gramų | grybai (bet koki) |
50 mililitrų | grietinė |
200 gramų | ryžiai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
3 vienetai | moliūgai (nedideli) |
0.5 kilogramo | jautienos faršas (arba kiaulienos) |
100 gramų | paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos apkepas
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Čenachai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Kepti agurkai
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Špinatų apkepas
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Salierai tešloje
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Morkų sklindžiai
-
Įdarytos kaliaropės
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Morkos su pievagrybiais
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Troškinys čenachinėse
Moliūgai vakarienei
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai, šaknis, sukapota,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Aitrioji paprika, milteliai
-
Sojos padažas,
50 mililitrų -
Cukrus, rudasis,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Grybai, bet koki,
50 gramų -
Grietinė,
50 mililitrų -
Ryžiai,
200 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
-
Moliūgai, nedideli,
3 vienetai -
Jautienos faršas, arba kiaulienos,
0.5 kilogramo -
Paprika,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgo viršų nupjauti. Išpjauti sėklas ir išskaptuoti šiek tiek pačio moliūgo minkštimo, kad tilptų įdaras.
Jautienos faršą suprieskoniuoti. Iš faršo padaryti nedidelius kukuliukus.
Susmulkinti papriką, morkas, grybus. Ryžius išvirti ir nusausinti.
Į moliūgus sudėti ryžius, daržoves, grybus, jautienos kukulius. Pabarstyti petražolėmis ir užpilti sojos padažu bei grietine.
Kepti apie 30 minučių 175° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...