Papildomai reikės sluoksniuotos tešlos (galima nusipirkti šaldytą parduotuvėse).
Lašišą virti vandenyje 6-10 minučių. Atšalusią supjaustyti smulkiais gabaliukais. Aliejuje arba svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinti. Visus igridientus sumaišyti inde (ryžius, lašišą, grietinę, kiaušinius, svogūną, prieskonius, krapus). Sluoksniuotą tešlą patiesti ir sudėti per visą ją įdarą, gražiai suvinioti, užspausti kraštus. Viršų subadyti šakute ir patepti aliejum arba plaktu kiaušiniu. Skardą patepti sviestu arba aliejiumi. Kepti 220C apie 30 minučių.
SKANAUS!

Kulebekas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | lašiša |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | sviestas |
1 stiklinė | ryžiai (virti) |
šiek tiek | baltieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis padaže
-
Karpis, troškintas piene
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Žuvies kukuliukai
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Žuvies zrazai
-
Keptas upėtakis
-
Kepta stinta
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Tešloje kepta silkė
-
Žuvis tešloje
-
Žuvies kotletai
-
Keptos plekšnės
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
Kulebekas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lašiša,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Sviestas
-
Ryžiai, virti,
1 stiklinė - Baltieji pipirai
- Druska
- Krapai
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės sluoksniuotos tešlos (galima nusipirkti šaldytą parduotuvėse).
Lašišą virti vandenyje 6-10 minučių. Atšalusią supjaustyti smulkiais gabaliukais. Aliejuje arba svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinti. Visus igridientus sumaišyti inde (ryžius, lašišą, grietinę, kiaušinius, svogūną, prieskonius, krapus). Sluoksniuotą tešlą patiesti ir sudėti per visą ją įdarą, gražiai suvinioti, užspausti kraštus. Viršų subadyti šakute ir patepti aliejum arba plaktu kiaušiniu. Skardą patepti sviestu arba aliejiumi. Kepti 220C apie 30 minučių.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...