Papildomai reikės sluoksniuotos tešlos (galima nusipirkti šaldytą parduotuvėse).
Lašišą virti vandenyje 6-10 minučių. Atšalusią supjaustyti smulkiais gabaliukais. Aliejuje arba svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinti. Visus igridientus sumaišyti inde (ryžius, lašišą, grietinę, kiaušinius, svogūną, prieskonius, krapus). Sluoksniuotą tešlą patiesti ir sudėti per visą ją įdarą, gražiai suvinioti, užspausti kraštus. Viršų subadyti šakute ir patepti aliejum arba plaktu kiaušiniu. Skardą patepti sviestu arba aliejiumi. Kepti 220C apie 30 minučių.
SKANAUS!

Kulebekas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | lašiša |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | sviestas |
1 stiklinė | ryžiai (virti) |
šiek tiek | baltieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Kepta aštri menkė
-
Lašiša su daržovėmis
-
Karpis, šutintas aluje
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Lašiša folijoje
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Nuostabioji paelija
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Keptas karšis
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Karpis su porais
-
Žuvis su persikais
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Skumbrė su citrina
-
Itališki koldūnai
-
Lašišos kepsneliai
Kulebekas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lašiša,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Sviestas
-
Ryžiai, virti,
1 stiklinė - Baltieji pipirai
- Druska
- Krapai
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės sluoksniuotos tešlos (galima nusipirkti šaldytą parduotuvėse).
Lašišą virti vandenyje 6-10 minučių. Atšalusią supjaustyti smulkiais gabaliukais. Aliejuje arba svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinti. Visus igridientus sumaišyti inde (ryžius, lašišą, grietinę, kiaušinius, svogūną, prieskonius, krapus). Sluoksniuotą tešlą patiesti ir sudėti per visą ją įdarą, gražiai suvinioti, užspausti kraštus. Viršų subadyti šakute ir patepti aliejum arba plaktu kiaušiniu. Skardą patepti sviestu arba aliejiumi. Kepti 220C apie 30 minučių.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...