Papildomai reikės sluoksniuotos tešlos (galima nusipirkti šaldytą parduotuvėse).
Lašišą virti vandenyje 6-10 minučių. Atšalusią supjaustyti smulkiais gabaliukais. Aliejuje arba svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinti. Visus igridientus sumaišyti inde (ryžius, lašišą, grietinę, kiaušinius, svogūną, prieskonius, krapus). Sluoksniuotą tešlą patiesti ir sudėti per visą ją įdarą, gražiai suvinioti, užspausti kraštus. Viršų subadyti šakute ir patepti aliejum arba plaktu kiaušiniu. Skardą patepti sviestu arba aliejiumi. Kepti 220C apie 30 minučių.
SKANAUS!
Kulebekas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | lašiša |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | sviestas |
| 1 stiklinė | ryžiai (virti) |
| šiek tiek | baltieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | krapai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 150 gramų | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Žuvies pudingas
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Lietuviški "sushiai"
-
Eršketas šampane
-
Troškinta lydeka
-
Žuvis su brokoliais
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Menkė garuose
-
Rūkytas Karpis
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Karpis su salotomis
-
Karpis pietums
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
Kulebekas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lašiša,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Sviestas
-
Ryžiai, virti,
1 stiklinė - Baltieji pipirai
- Druska
- Krapai
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės sluoksniuotos tešlos (galima nusipirkti šaldytą parduotuvėse).
Lašišą virti vandenyje 6-10 minučių. Atšalusią supjaustyti smulkiais gabaliukais. Aliejuje arba svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinti. Visus igridientus sumaišyti inde (ryžius, lašišą, grietinę, kiaušinius, svogūną, prieskonius, krapus). Sluoksniuotą tešlą patiesti ir sudėti per visą ją įdarą, gražiai suvinioti, užspausti kraštus. Viršų subadyti šakute ir patepti aliejum arba plaktu kiaušiniu. Skardą patepti sviestu arba aliejiumi. Kepti 220C apie 30 minučių.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
