Karpį išvalykite, nuplaukite. Nupjaukite karpio galvą ir uodegą. Tada žuvį perpjaukite išilgai ties stuburu į dvi dalis. Nupjaukite pelekus ir supjaustykite karpį stačiakampiais gabalais. Juos įtrinkite druska ir pipirais.
Iš tešlai skirtų produktų (kiaušinio, miltų, pieno ir prieskonių) užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Joje apvoliokite karpio gabalėlius ir kepkite ant nedidelės ugnies.
Tešloje keptą karpį patiekite su bulvių koše ir salotomis.

Keptas karpis tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | karpis |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Rūkytas Karpis
-
Papuošta kepta lydeka
-
Sicilijos ešerys
-
Žuvies paplotėliai
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Karališkoji silkė
-
Kepta lašiša tešloje
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Žuvis ant grilio
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Saidos filė su ryžiais
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Keptas karpis su pomidorais
Keptas karpis tešloje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Karpis,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpį išvalykite, nuplaukite. Nupjaukite karpio galvą ir uodegą. Tada žuvį perpjaukite išilgai ties stuburu į dvi dalis. Nupjaukite pelekus ir supjaustykite karpį stačiakampiais gabalais. Juos įtrinkite druska ir pipirais.
Iš tešlai skirtų produktų (kiaušinio, miltų, pieno ir prieskonių) užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Joje apvoliokite karpio gabalėlius ir kepkite ant nedidelės ugnies.
Tešloje keptą karpį patiekite su bulvių koše ir salotomis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
as
2009-11-27 19:17
nekepdavau zuvies, nes nezinojau kaip padaryt, kad butu skanu, nuo dabar jau kepsiu zuvi. :-) :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...